Luis Ortas, nou president de l'ACIB

En substitució de Marga Melià, el cineasta s'ha marcat com a objectiu la professionalització de la seva gestió

L' Associació de Cineastes de les Illes Balears (ACIB) ha renovat la junta directiva i ha triat president Luis Ortas en substitució de Marga Melià, que s'ha marcat com a objectiu de la nova etapa la professionalització de la seva gestió.

L'ACIB promourà reforçar la seva relació amb les institucions i la televisió autonòmica IB3 perquè es mantingui i fomenti la promoció del sector audiovisual i la creació a les Illes Balears, ha informat l'entitat en un comunicat.

L'associació organitzarà, a més, esdeveniments en col·laboració amb empreses privades, amb l'objectiu de generar sinergies i crear un vincle profitós amb els creadors audiovisuals.

A més d'Ortas, la nova junta directiva de l'ACIB està formada per Marta Ferro com a vicepresidenta, Ferran Bex com a secretari, Joan Pizà com a tresorer i són vocals Edu Biurrun, Carles Jofre i Jossie Malis.

L'ACIB, creada fa 10 anys i amb mig centenar de socis, viu un moment de creixement i impuls davant el reconeixement professional i creatiu de molts dels seus membres i amb la injecció de més de 900.000 euros a la creació audiovisual de les Illes.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF