Música
Cultura 16/12/2014

Sílvia Pérez Cruz, Joan Dausà i Pau Vallvé, al cartell del cicle de Músiques Tranquil·les de Mataró

La capital del Maresme obrirà l'oferta cultural del 2015 amb més de 19 concerts a cinc sales diferents entre gener i març

Acn
1 min

MataróEntre gener i març, Mataró acollirà el cicle de Músiques Tranquil·les, amb Sílvia Pérez Cruz, Joan Dausà, Pau Vallvé i Miquel Abras. Arribat a la desena edició, el cicle ofereix una àmplia programació on destaca una forta presència de grups emergents. La Sala Clap, el Teatre Monumental, El Públic, l'Arcàdia Centre Cultural i l'Espai Culinari del Cafè del Mar seran els cinc espais que oferiran un total de 19 concerts.

"En un moment en què fa fred i estem més recollits, oferim programació musical per gaudir asseguts, de manera pausada i on parem l'atenció en les lletres i la instrumentació", declara el director de la Casa de la Música de Mataró, Jordi Herreruela, que ha definit així el festival. El cicle començarà el 17 de gener amb una actuació doble d'A Contra Blues i La Hawha Band, una suma d'estils entre el blues i el hip-hop. Dins la programació, destaquen els concerts de Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández el 23 de gener, part del planter la Sant Andreu Jazz Band, liderat per Andrea Motis, el 6 de febrer, Joan Dausà el 6 de març i Miquel Abras el 15 de març, a més de Pau Vallvé el 27 de març.

stats