Publicitat
Publicitat

Els caramels Pez seran els protagonistes d'una pel·lícula d'animació

Els dolços són coneguts sobretot pels dispensadors que tenen forma de personatges de ficció

Els caramels Pez no han volgut ser menys que les figures de Lego o les emoticones del  WhatsApp i també es convertiran en els protagonistes d'una nova pel·lícula d'animació que ja està desenvolupant Envision Media Arts (EMA).

L'encarregat d'escriure el guió serà Cameron Fay ('Brothers in law'), i les tasques de producció les faran Lee Nelson i David Buelow. Els creadors del projecte han estat Gregg Rossen, Brian Sawyer i Jonathan Hung. "Els caramels Pez són molt estimats tant pels nens com pels adults. Juntament amb Cameron Fay, hem creat un món únic per a aquests caramels i una història que arribarà al cor de molts", comenta el director i fundador d'EMA, Lee Nelson.

Els caramels Pez van néixer fa gairebé 90 anys a Àustria i la seva creació s'atribueix a Eduard Haas, que el 1927 va fabricar el primer caramel de menta. En aquest moment també va néixer el nom de Pez, que ve de la paraula ' pfefferminz', que en alemany significa 'menta'.

El que fa únics aquests caramels són els seus originals dispensadors, que al llarg de gairebé un segle d'història han adoptat la figura d'una gran quantitat de personatges famosos de ficció. Des de Mickey Mouse o l' ànec Donald fins a figures més recents com els Mínions i els personatges de ' Frozen', passant per ' Batman', ' ET', ' Pirates del Carib' i ' La guerra de les Galàxies', entre altres. Una varietat de personatges que dóna molt de joc per crear un film ple de referències a les populars franquícies, a l'estil de la pel·lícula de Lego.

 

 

 

 

 

 

 

 

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF