El Teatre del Mar estrena l'obra 'Capaltard', sobre l'abús sexual

La peça premiada amb el Llorenç Moyà d'Obres Dramàtiques de 2017 es podrà veure del 18 al 20 de maig 

L'obra 'Capaltard', dirigida per Xavi Núñez i interpretada per Aina Cortès, Neus Nadal, Pere Mas i Jordi Cumellas, s'estrena demà al Teatre del Mar, de Palma, i s'hi podrà veure fins dia 20 de maig. 

La peça, que va ser premiada amb el Llorenç Moyà d'Obres Dramàtiques de 2017, gira entorn del maltractament i l'abús sexual d'un pare sobre les seves filles, les quals no parlen mai explícitament del que els passa. La intenció és transmetre al públic les conseqüències psicològiques, socials i de relacions personals d'aquests fets. 

'Capaltard' és una tragèdia que desprèn un caràcter realista que queda reflectit en la direcció dels actors i la interpretació.

El món dels somnis hi juga un paper important i, per tant, rep un tractament especial mitjançant el mobiliari i el seu ús en relació amb l'espai. La il·luminació també hi és molt present durant tot l'espectacle.

 

L'obra parla de com els somnis revelen aspectes de les nostres vides que romanen ocults fins i tot per a nosaltres mateixos i com cada persona interpreta aquests missatges subconscients.

També parla de les dones, de les seves emocions, dels seus sentiments, de les seves lluites i les seves soledats, i representa una visió femenina de la societat que ens envolta.

EDICIÓ PAPER 13/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF