'Quatre Illes', una cançó per agrair tot l'esforç de la gent que lluita contra el coronavirus

Artistes de les Balears han interpretat aquesta cançó sota la direcció de Joan Valent 

D'ençà que va començar el confinament a causa del coronavirus, no han estat poques les propostes culturals que han sorgit a les xarxes per fer que el temps passi més aviat. Museus interactius, concerts, lectura de poesia... Els artistes han fet durant aquests dies nombroses propostes per superar els moments més difícils i, en aquest cas, ha arribat en forma de cançó. 

Un grup de músics de les Balears, sota la direcció de Joan Valent, han interpretat des de casa Quatre Illes, una cançó gravada "amb el cor" per agrair tot l'esforç que està fent la gent que lluita contra el covid-19. 

Joan Valent ha assegurat que senten "un gran orgull i un immens agraïment a tots els serveis públics de sanitat, els serveis de seguretat, els transportistes, els botiguers i tots els pagesos, ramaders i pescadors que fan que aquests dies siguin més fàcils". 

Recordem que diferents institucions culturals han oferit programes alternatius per gaudir de la cultura des de casa. Teatre de Contenció, Palma Cultura Oberta, Píndoles de Poesia i Atlàntida a Casa són alguns dels recursos digitals que s’han llançat aquests dies. 

La cultura illenca aboca a les xarxes una multitud de propostes per gaudir confinats

EDICIÓ PAPER 30/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF