La campanya 'Salvem CineCiutat!' s'internacionalitza

El cinema ha rebut donacions d'arreu del món i suport d'institucions internacionals de cinema

Eivissa, Ciutadella, Madrid, Barcelona, Toledo, Santiago de Compostel·la, Berlín, Londres, Budapest, París, Livorno, Šibenik, Ciutat de Mèxic... Aquests són alguns dels llocs del món des d'on ha rebut donacions la campanya per salvar el cinema CineCiutat. I no només hi han donat suport els ciutadans, sinó també institucions d'organismes internacionals com la CICAE (Confederació de Cinemes d'Art i Assaig) i l'Europa Cinemas Innovation Group.

Salvem CineCiutat! (Laura Gost)

En el marc del festival Berlinale, aquestes i altres entitats es varen interessar per la situació del CineCiutat i, com a resultat, tant la CICAE com l'Europa Cinemas han decidit "mostrar el seu suport institucional al CineCiutat amb vista a les seves negociacions amb entitats públiques i a fer difusió de la campanya de micromecenatge entre els seus membres", expliquen des de CineCiutat en una roda de premsa.

A més, informen que han començat converses amb la mateixa finalitat amb el programa Europa Creativa Media i associacions de gran pes internacional com AG-KINO Gilde (l'associació alemanya de cinemes) i AFCAE (Associació Francesa de Cinemes d'Art i Assaig). També han aconseguit la col·laboració de la plataforma VOD internacional MUBI, dedicada a la projecció de cinema de
culte, clàssic, independent i guardonat de tot el món.

EDICIÓ PAPER 04/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF