Publicitat
Publicitat

Espectacles

Les bruixes contemporànies dominaran Cervera a finals d'agost

L'Aquelarre de la ciutat aplegarà experts en esoterisme i tarot, espectacles de màgia, correfocs i concerts

Les bruixes del segle XXI convertiran Cervera en la seu de la màgia i l'esoterisme durant la 36a edició de l'Aquelarre de la ciutat. Espectacles, correfocs, música i cercaviles ompliran la capital de la Segarra d'encanteris des del 30 d'agost fins a l'1 de setembre en una festa que també acollirà conferències sobre fenòmens paranormals i activitats infantils. L'Aquelarre oferirà dissabte un espectacle sobre la recerca de la bruixa contemporània, en què la feminitat i el món animal tindran una forta presència dalt de l'escenari. A més, la festa comptarà amb concerts de Kayo Malayo, Always Drinking Marching Band i Bongo Botrako, entre altres.

L'esdeveniment també obrirà les portes de la Casa d'Estiu del Mascle Cabró, que disposa d'una terrassa amb vistes a l'escenari per a les persones que vulguin gaudir dels muntatges des d'una zona més tranquil·la i sense aglomeracions. Com cada any des del 1998, l'Aquelarre tindrà un espai per a la Fira del Gran Boc, que reuneix paradistes de productes esotèrics i ofereix tallers de quiromància, tarot i teràpies alternatives.

La festa s'ha presentat aquest dimarts al vespre a la zona remodelada de l'antic convent de Sant Domènec. Durant la presentació, s'ha estrenat el videoclip amb la cançó de l'Aquelarre, que ha compost Kayo Malayo.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF