Música
Cultura 26/04/2019

Bruce Springteen publica la cançó 'Hello sunshine'

El tema forma part del disc 'Western stars', que s'editarà el 14 de juny

Ara
1 min

BarcelonaCom si conduís per una carretera del sud de Califòrnia, així és 'Hello sunshine', la nova cançó de Bruce Springsteen. Es tracta del primer avançament de l'àlbum 'Western stars', que publicarà el 14 de juny.

"El disc és un retorn a les meves cançons basades en personatges i que tenen extraordinaris arranjaments orquestrals a l'estil cinematogràfic", explica Springsteen. El disc està format per 13 temes, tots escrits per ell mateix, que tracten temes comuns al cançoner del rock i el folk nord-americà: parlen de carreteres i de zones desèrtiques, de l'aïllament, de la comunitat, de la permanència a la llar i de l'esperança.

El disc s'inspira en el pop del sud de Califòrnia de finals dels 60 i principis dels 70. L'ha enregistrat principalment a l'estudi de casa seva a Nova Jersey, i ha fet també algunes gravacions a Califòrnia i Nova York. El músic i compositor Ron Aniello n'ha estat el productor, que també hi participa tocant el baix, el teclat i altres instruments. També hi participen Patti Scialfa, Jon Brion, David Sancious, Charlie Giordano i Soozie Tyrell, entre d'altres. Aquest divendres ja se'n pot fer la reserva anticipada.

'Western stars' (llista de cançons)

1. 'Hitch hikin''

2. 'The wayfarer'

3. 'Tucson train'

4. 'Western stars'

5. 'Sleepy Joe’s Café'

6. 'Drive fast (The Stuntman)'

7. 'Chasin' wild horses'

8. 'Sundown'

9. 'Somewhere north of Nashville'

10. 'Stones'

11. 'There goes my miracle'

12. 'Hello sunshine'

13. 'Moonlight Motel'

stats