Cultura 19/06/2021

Bruce Springsteen torna a Broadway però els vacunats amb AstraZeneca no hi estan convidats

Al concert només hi podran accedir els tractats amb Pfizer, Moderna o Janssen

1 min
Springsteen, multat per “dos glops de tequila”

Molta gent espera ansiosa el concert de Bruce Springsteen, que serà un dels primers espectacles que es podran veure a Broadway després que la pandèmia obligués a tancar molts teatres, però el St. James, l’escenari on actuarà el 26 de juliol, només permetrà l’entrada als fans que hagin estat vacunats amb les vacunes que ha aprovat el govern nord-americà: dues dosis de Pfizer o Moderna o una sola dosi de Janssen. Per tant, els que hagin estat vacunats amb AstraZeneca no podran accedir-hi. Aquesta mesura ha indignat molt els canadencs, ja que el seu govern sí que ha aprovat i ha repartit AstraZeneca.

La direcció del teatre ha assegurat que no és una decisió seva sinó que són les normes que imposa l’estat de Nova York. L’única excepció són els més joves de 16 anys, que per poder entrar al concert prèviament s’hauran d'haver sotmès a un test d’antígens i demostrar que han donat negatiu. Tanmateix, han d’anar acompanyats d’un adult amb una de les tres vacunes aprovades.

El concert de Springsteen no és l'únic que posa restriccions. Saturday Night Live i The Late Show with Stephen Colbert han fet les mateixes restriccions al·legant que s'ha de complir la normativa de l'estat.

stats