MÚSICA
Cultura 20/11/2011

Brian May: "Lady Gaga és tota una inspiració"

El guitarrista de Queen va col·laborar amb la diva en el seu últim disc. May ja havia afirmat que Gaga seria una bona opció de cara a substituir Freddie Mercury en els directes del grup

Ara
1 min
Brian May / ALLAN CAMPBELL

BarcelonaEl guitarrista de Queen Brian May ha afirmat que Lady Gaga és "una inspiració". El veterà music va col·laborar a l'últim treball de la diva pop, Born this way.

"Va ser genial treballar amb Lady Gaga", recull Contactmusic –via NME–. "És fantàstica, i és tota una inspiració. Sota tota la parafernàlia és una persona molt humana. M'encanta, és genial. I el personatge que ha construït sembla que funciona".

May ja va afirmar anteriorment que havien pensat en Gaga per substituir en directe el desaparegut cantant Freddie Mercury. "Parlem de tornar a girar, però tenim un problema amb el cantant, per dir-ho d'alguna manera". Queen es van tornar a quedar sense cantant el 2009, quan Paul Rodgers, substitut de Mercury, va abandonar la formació.

"Rebem moltes ofertes per treballar amb altra gent. He treballat amb Lady Gaga i és molt creativa i és algú amb qui hem parlat per unir-se a la banda. No és només una cantant, escriu el seu propi material". Gaga es va inspirar en el tema de Queen Radio Ga Ga per triar el seu nom artístic, i ha citat el grup britànic com a influència.

stats