Música
Cultura 04/11/2014

Beyoncé és la dona més ben pagada del negoci musical

La cantant s'embutxacarà 91,5 milions d'euros el 2014, per davant dels 50,9 milions de Taylor Swift, segons la revista 'Forbes'

Reuters
1 min
Beyoncé com a antídot d'una mala campanya

BarcelonAmb uns beneficis estimats de 91,5 milions d'euros, Beyoncé és la dona més ben pagada del negoci musical, segons assegura la revista 'Forbes' en el rànquing que s'ha fet públic aquest dimarts. La cantat, que l'any passat ocupava el quart lloc del rànquing, dobla els seus ingressos i passa a liderar la llista gràcies als 94 concerts que ha realitzat aquest any, que d'acord amb els càlculs de 'Forbes' li han suposat prop de 2 milions d'euros per concert.

Per darrera de Beyoncé, Taylor Swift enfila una posició respecte al rànquing de l'any passat i passa a ocupar ara el segon lloc gràcies als 50,9 milions guanyats durant l'any. En el tercer lloc apareix la cantant Pink amb 41,4 milions d'euros que la propulsen des de l'octava posició que ocupava fa un any. Rihanna, amb 38,2 milions, i Katy Perry amb 31,8 milions, figuren respectivament en la quarta i la cinquena posició del rànquing.

Madonna, que l'any passat liderava el llistat, no apareix entre les 10 artistes més ben pagades de l'any; i Lady Gaga cau des de la segona posició a la novena amb uns ingressos estimats de 26,2 milions d'euros.

stats