Els artistes urbans Me Lata exposen per primera vegada a Mallorca

La exposició 'Mira que t'estim' podrà visitar-se fins el 4 de maig a la llibreria Rata Corner

El col·lectiu d’artistes urbans Me Lata exposen per primera vegada a Mallorca i ho fan amb la mostra ‘Mira que t’estim’, que es podrà visitar a la llibreria Rata Corner fins el 4 de maig.

La exposició compta amb una composició d’uns cinquanta missatges diferents pintats a sobre de llaunes que parlen d’amor, de perdre les pors, de les passions, amb els quals els artistes pretenen transmetre alegria, llum i ganes de viure. És tracta d’estructures o escultura fetes a partir de gran varietats de llaunes i pintures amb colors vius, que llencen missatges majoritàriament en mallorquí, però també alguns en anglès i castellà.

Me Lata és una parella que practiquen «art efímer, amor etern» des de que es van conèixer un Sant Jordi ara fa 5 anys. Resideixen a Barcelona, on han deixat més de 500 intervencions als seus carrers, però el seu contacte amb Mallorca ha fet que uns 25 missatges enllaunats estiguin repartits per diferents indrets de l’illa: Palma, Santa Maria del Camí, Esporles, Port de Sóller i Alaró.

París i Londres també han sigut destí per a aquesta parella considerada per a molts com a activistes. Al Novembre de 2018 varen presentar la seva primera expocisió a Barcelona titulada "Como decirte otra vez te quiero" i aquest mes d'abril presenten la seva segona exposició "Mira que t'estim" a Mallorca.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF