Cultura 01/12/2020

Intimúsica, un cicle musical en petit format a Can Balaguer

Del 3 al 19 de desembre es faran set concerts a l'emblemàtic pati de Palma, una idea de Promúsics que l'Ajuntament ha acollit amb generositat

Ara Balears
2 min
Intimúsica, un cicle musical en petit format a Can Balaguer

PalmaIntimúsica és un nou cicle musical que neix d'una proposta de Promúsics amb la clara finalitat de dinamitzar el sector de la música en aquest context de pandèmia. Els set concerts que s'han programat es faran a Can Balaguer. Aquest dimarts se n'ha presentat la presentació amb la presència del tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, i el director general de Música i Arts Escèniques, Miquel Àngel Contreras. Estaven acompanyats per la presidenta de l’associació Promúsics Mallorca, Isis Montero Expósito, i el vicepresident, Ignasi Simó Orpi Moragues. El cicle arrancarà aquest dijous, dia 3, i durarà fins al 19 de desembre.

"Continuam donant suport a la música des de la complicitat i col·laboració amb el sector, en aquest cas amb una proposta elevada per Promúsics a l'Ajuntament de Palma i que hem treballat conjuntament", ha dit Noguera. Fruit de l’acord entre les parts, n’ha resultat aquesta proposta de concerts en petit format i d'estils variats, en què diferents grups mostraran els seus treballs en el marc de l'emblemàtic pati palmesà. Per part seva, el director general ha remarcat que s'ha intentat fer un cicle "divers estilísticament i de qualitat", amb grups representatius de la diversitat del teixit musical de la nostra ciutat.

La reserva d’entrades es podrà fer de manera electrònica des del dilluns de la mateixa setmana de cada un dels concerts a la web de Palma Cultura, on, a més, es podrà consultar tota la informació al detall.

El primer concert del cicle el protagonitzaran Peligrosos Gentlemen i serà aquest dijous, 3 de desembre (18 h). Dissabte, dia 5, serà el torn de Petit (12 h). La setmana que ve, concretament el dijous 10 (18 h), serà la banda Big Yuyu qui mostrarà la seva música; el divendres 11 (18 h), Biel Alimanya & The Folsom Rockers faran sonar fort les guitarres. El dissabte 12 (12 h) actuarà Dragonera Tango; el dijous 17 (18h) ho farà Morgana Jazz; el darrer concert serà el dissabte 19 de desembre (12h) amb la música de Yemanjá.

stats