Cultura 28/06/2021

Arlo Parks, Judit Nedderman i Joan Miquel Oliver, al Sons de Nit de Pollença

El públic podrà dur menjar que es donarà al rebost solidari o al departament de Serveis Socials del poble

1 min
Judit Neddermann.

PalmaEl festival Sons de Nit programa fins a sis actuacions entre juliol i setembre al Claustre del Convent de Sant Domingo de Pollença. Els protagonistes dels concerts són Judit Neddermann, Marina Rossell, Los Aurora, Arlo Parks, The Prussians i Joan Miquel Oliver

Per al batle de Pollença, Tomeu Cifre, Sons de Nit és una demostració més de "l'aposta que fa l'Ajuntament per la cultura", i concreta que ho fan amb un format que permet que la "cultura sigui segura". Les línies de feina del consistori van dirigides a "continuar sent un referent cultural que atregui residents i estrangers, gent nacional i internacional".

El regidor de Cultura del municipi, Josep Marquet, assegura que Sons de Nit vol una programació paritària, "per això se celebraran tres concerts de dones i tres d'homes". A més, explica que "la solidaritat i el medi ambient seran els grans protagonistes d'aquests concerts". Des de l'Ajuntament i la promotora Fonart, organitzadora del festival, es farà una crida al públic perquè doni aliments que després es duran al rebost solidari o al departament de Serveis Socials del poble.

Quatre dels sis concerts es faran el mes de juliol: cada dijous a les 21.00 hores. El mes de setembre es faran els altres dos concerts, en divendres, també a les 21.00 hores. Tots els concerts seran al Claustre del Convent de Sant Domingo.

Aquesta programació compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pollença, el Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Mallorca, a més Ràdio 3, l'ARA Balears, IB3, Grupotel, Grupo Coll, Peugot, Motorisa Lloguer, Impremta Muro, Binigrau i Sound Wave.

LA PROGRAMACIÓ
  • Dijous 1 de juliol, 21.00 h JUDIT NEDDERMAN
  • Dijous 8 de juliol, 21.00 h MARINA ROSSELL
  • Dijous 15 de juliol, 21.00 h LOS AURORA
  • Dilluns 19 de juliol, 21.00 h ARLO PARKS
  • Divendres 10 de setembre, 21.00 h THE PRUSSIANS
  • Divendres 17 de setembre, 21.00 h JOAN MIQUEL OLIVER
stats