La cita anual per als col·leccionistes de discos torna aquest cap de setmana

El Palma Arena acollirà la 17a edició de la Fira Internacional del Disc a Mallorca

Una quarantena d'expositors procedents de l'estat espanyol, Anglaterra, Alemanya, Holanda i els Estats Units es donaran cita els pròxims dissabte i diumenge al Palma Arena en el marc de la Fira del Disc. Discos de vinil, CD, senzills, llibres i tota classe de marxandatge es posen a l'abast dels amants de la música en format físic.

La música en directe, però, també té el seu protagonisme en la iniciativa. Enguany, l'escenari tornarà a ocupar la pista interior del velòdrom "per qüestions tècniques i de renou", segons han comentat des de l'organització. Recordem que els darrers anys els concerts es duien a terme a l'exterior del recinte. Les paradetes es tornaran a situar al vestíbul del velòdrom, on s'han col·locat els darrers tres anys, ja que asseguren que "les vendes hi funcionen millor".

S'esperen uns 4.000 visitants durant tot el cap de setmana, que hi acudiran a adquirir discs o bé a gaudir de concerts. El cartell d'aquesta edició inclou la banda de punk rock Nolo, els grups de punk Goodness i Guadaña, el pop en català de Monxos i la mítica banda de power pop dels anys noranta Vancouvers, tots ells en la jornada de dissabte. El diumenge, les bandes Bilo i Go Cactus actuaran en horari de vermut, i a l'horabaixa pujaran a l'escenari la banda de metal Trallery, el grup de hardcore melòdic Main Line 10 i els mítics The Cicely Satellites.

El preu de l'entrada és de 5 euros amb un CD a triar entre els de Monxos, Goodness o Main Line 10, o bé de 9 euros amb LP, entre els quals hi haurà un senzill del Satellites o les versions en vinil de Goodness i Main Line 10.

Com a novetat, la fira enguany continuarà el cap de setmana següent, els dies 27 i 28 d'octubre, a Inca. Serà en un format més reduït, ja que només hi acudiran una vintena d'expositors, que se situaran a la plaça del Monument d'Antoni Fluxà. El dissabte, la música en directe anirà a càrrec de Kurt Baker Combo, La Abeja Maya i Henteligens. El diumenge es podrà gaudir del rock de Biel Alimanya & The Folsom Rockers i el pop d'Hombrespajaro.

EDICIÓ PAPER 13/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF