Cultura 19/02/2019

La poesia uneix el 25è aniversari de la Reserva de la Biosfera de Menorca i Lanzarote

Sota el títol ‘Mirades/Miradas’, té com a finalitat traslladar la realitat de les dues illes que comparteixen l’honor de pertànyer a la xarxa de Reserves de la Biosfera

Ivan Martín
1 min
L'experiència viscuda per diferents poetes a Lanzarote i Menorca han esdevingut en una col·laboració històrica.

MaóEl Consell de Menorca i el Cabildo de Lanzarote han impulsat una iniciativa conjunta aprofitant l’agermanament entre aquests territoris que celebren el 25è aniversari de la Reserva de la Biosfera. Es tracta de l’edició d’un llibre de poesia que, sota el títol ‘Mirades/Miradas’, té com a finalitat traslladar a través d’aquest gènere literari la realitat de les dues illes que comparteixen l’honor de pertànyer a la xarxa de Reserves de la Biosfera i que tenen com a principal repte la sostenibilitat, el respecte per la natura i la qualitat ambiental, sense oblidar que el turisme és la principal font d’ingressos.

El Cabildo de Lanzarote editarà ‘Mirades/Miradas’. Per dur a terme aquest projecte conjunt, dos poetes menorquins es varen desplaçar a Lanzarote, Sílvia Pons Seguí i Pere Gomila Bassa, i Daniela Martín Hidalgo i Rafael Hernández García feren el camí a la inversa. El resultat de les seves experiències i reflexions ha quedat reflectit en aquest llibre, que serà presentat dissabte a les 19 h, a la seu de l’Institut Menorquí d’Estudis a Maó, Can Victori.

La presentació comptarà amb un recital a càrrec dels quatre autors i també es projectaran imatges captades durant les respectives estades a les dues illes. Els textos de l’edició es poden trobar en català i castellà.

stats