Cultura 26/01/2021

L'Ajuntament de Palma estudia com fer més "operatiu" el Consell Municipal de la Cultura

Es tracta d'un replantejament de la comunicació interna, ja que no es poden fer reunions de molta gent i les videoconferències amb moltes persones no són efectives

1 min
L'àrea de Cultura de Cort presenta el seu nou organigrama

L'equip de Cultura de Cort està cercant la manera de fer més efectiva l'activitat del Consell Municipal de la Cultura en les circumstàncies actuals. Així ho va comunicar la directora general de Cultura i Comunitat, Tina Codina, als membres del grup. L'objectiu és trobar unes dinàmiques de funcionament "més pràctiques en un moment en què és molt poc operatiu treballar en grans grups".

"Ara mateix és molt complicat fer reunions amb tanta gent, i les videoconferències no acaben de funcionar amb tantes persones connectades". Aquest consell està format per uns 30 membres, que són els representants d'algunes associacions del món cultural de Ciutat (com ara el Gremi de Llibreters de Mallorca, l'Associació d'Artistes Visuals...), a més de persones independents amb reconeguda trajectòria dins el món de la cultura. "Ens hem de reunir tots els membres unes quantes vegades a l'any, i ara mateix no és possible", diu Codina, que durant el mes de febrer farà reunions amb totes les comissions del grup per escoltar les propostes i parlar sobre altres mètodes de funcionament "per tal que aquest òrgan consultiu sigui més eficient i pràctic".

La directora general de Cultura i Comunitat, que va assumir el càrrec el mes de desembre, assegura que aquest replantejament de la dinàmica és necessari per reprendre amb seguretat i efectivitat tots els projectes que estan en marxa.

stats