Família, què podem fer? L'agenda d'aquest cap de setmana

Dissabte, 16 de març

‘Lo compro’. Contacontes a la Biblioteca del Coll d’en Rabassa (carrer del Rossinyol, 1. Palma). A les 11.30 h.

‘M’agrada el rosa i m’agrada el blau’. Activitats per a infants a partir de 6 anys a la Biblioteca de Son Cladera (Cala Mitjana, 41. Palma). A les 10.30 h.

‘Què en sap la biblioteca, de dones intrèpides?’. A les 11 h a la Biblioteca de Son Ximelis (Cap Enderrocat, 14. Palma). Per a infants de 4 a 9 anys.

Taller de plastilina. A partir de les 11 h a la llibreria Baobab (carrer de Guillem Galmés, 17), a Palma. Preu de l’activitat: 5 euros. Per a nins de 4 a 12 anys.

‘Les sortides de l’Àvia Corema’. Sortida de l’ Ajuntament de Maó a les 12 h per anar fins a la plaça del Carme i donar la benvinguda a les festes de Pasqua. Activitat gratuïta.

Festa Flower Power. Al centre comercial Porto Pi de Palma a partir de les 17.30 h, És necessari fer una reserva prèvia a la pàgina web www.portopicentro.es. Activitat gratuïta. Els nins majors de 4 anys hi poden quedar sols.

Conte de ioga amb música en viu. Taller gratuït a Alaró dirigit a famílies amb infants de 4 a 11 anys. Places limitades. És necessària inscripció per correu a sontugores@ajalaro.net. Al Casal Son Tugores a les 11.30 h.

‘Quiric’. És un moble? Un ordinador? Un pinzell? Un instrument? Una cambra? Quiric és tot això i molt més. Una eina amb la qual podràs crear un món de formes, sons i colors. Al CaixaFòrum de Palma divendres de 18 a 20 h, dissabtes de 10 a 20 h i diumenges d’11 a 14 h. Activitat recomanada per a públic familiar amb nins i nines de 2 a 5 anys.

Sortim a jugar. Taller de manualitats al carrer de Miquel Duran d’Inca. Activitat de franc. D’11 a 13 h.

Barridiades. Participa en una jornada esportiva a l’Aranjassa, a la plaça de Josep Guasp, organitzada per l’Ajuntament de Palma. Atletisme, bàdminton, futvòlei, hoquei, tennis, futbet, educació viària o vòlei són algunes de les activitats que hi podreu fer de manera gratuïta. De les 10.30 h a les 13.30 h.

‘Kàtia’. Obra del grup Teatre Nu, Kàtia és un espectacle de teatre visual per a tota la família que parla de la necessitat de retrobar-nos amb les nostres arrels. A l’ Auditori d’Alcúdia a les 18 h. Preu: 6 euros.

Tecnoretrats a Es Baluard. Taller d’autoretrats amb ús de la tecnologia de la col·lecció permanent del museu. Emmarcat en el programa de tallers dirigits a nins acompanyats d’adults per aprendre de manera divertida i distesa coses sobre l’art contemporani. A les 11 h a Es Baluard, a Palma. Preu: 1 euro. És necessari reservar.

‘La Bella y el Unicornio’. Al Centre Comercial Sa Teulera de Palma. Torns de 10 h a 11 h i d’ 11 h a 12 h. Activitat gratuïta, però amb reserva prèvia per WhatsApp al 655 911 202.

Contes amb el Grup Família i Lectura Lab_L. Lectura de contes amb un leitmotiv poètic i primaveral. Dinamitzat per Fàtima Anglada. Al carrer de Sant Miquel de Ciutadellaa les 12 h.

Visites dramatitzades a Dalt Vila. Les famílies podran gaudir de la visita dramatitzada al centre històric de la ciutat fortificada d’Eivissa, Dalt Vila, per conèixer com es vivia en l’època de la construcció de la fortificació renaixentista d’aquesta ciutat. La visita és gratuïta i a les 17 h.

Visites guiades al castell de Bellver. Una activitat recomanada per a famílies amb infants a partir de 6 anys, que podran descobrir els racons d’un dels llocs més mítics de Palma, el castell de Bellver. L’activitat és gratuïta i ofereix tres horaris per poder gaudir-ne. A les 10 h començarà la primera vista guiada. A les 11.30 h serà el segon torn, i el tercer i darrer serà a partir de les 13 h. El millor torn per als més petits és el de les 11.30 h.

Diumenge, 24 de març

‘Frozen, el musical’. Torna aquest espectacle amb música en directe, amb noves coreografies, amb nou vestuari i amb més efectes especials, però conservant l’esperit de la història: les aventures de la princesa Ana perquè la reina Elsa retorni l’estiu. El preu és de 10 euros i les entrades es poden comprar a www.maxteatromusical.com. A l’ Auditòrium de Palma a les 18 h.

Rondalles mallorquines. Margalida Amengual conta dues de les rondalles que va arreplegar Antoni M. Alcover: Na Joana i la fada Mariana i Tres al·lotes fines. A les 18 h a l’ Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor. Es poden recollir les entrades gratuïtes només el mateix dia a taquilla.

Dilluns, 25 de març

Contes de Carnaval. Contacontes A tot color a la Biblioteca Pública de Maó (plaça de la Conquesta, 8). A les 18 h.

Dimarts, 26 de març

‘Pintam amb palletes’. A la Biblioteca de Son Gotleu (carrer de Josep Garcies, 2 B. Palma), a les 17.30 h. Activitat per a infants a partir de 3 anys.

Contes en plastilina per a petitons. A partir de les 18 h a la Llibreria Baobab. Preu de l’activitat: 5 euros. Per a nins a partir de 2 anys.

Contes de Carnaval. Contacontes al Centre de Lectura de Fornells. A partir de les 18 h. Activitat gratuïta.

Dimecres, 27 de març

‘El pet més gran del món’ i taller. A la Biblioteca de Son Gotleu (carrer de Josep Garcies, 2 B. Palma), a les 17.30 h. Activitat per a infants a partir de 3 anys.

Dijous, 28 de març

‘I tu, què pots fer?’. Contes del Món a la Biblioteca de Son Sardina (camí del Passatemps, 123. Palma), a partir de les 17.30 h a càrrec de Refugees Welcome Balears. Activitat gratuïta per a infants a partir de 4 anys.

‘Rondalles, rondalles, rondalles’. Un professor un poc despistat ha de fer una conferència sobre les rondalles mallorquines. De sobte, es fa un embolic amb tots els fulls que ha preparat i no li queda més remei que representar ell mateix els personatges de les rondalles. Amb l’ajuda dels nins es descobriran històries que fa molt de temps ja contaven a Mallorca. Contacontes a càrrec d’Emmanuel Danet per a infants a partir de 3 anys acompanyats per un adult. A les 18 h a la Biblioteca Joan Alcover de Palma. Activitat gratuïta.

Divendres, 22 de març

‘Contes de la terra i de la mar’. Contacontes a partir de les 18 h a la Biblioteca Pública de ses Figueretes (carrer de Navarra, 26, Eivissa). A càrrec d’Emma Segura Oms. Activitat de franc.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF