Família, què podem fer?

Dissabte, 7 de setembre

Estels i triatló de fruites. A les festes de la Mare de Déu de Galilea hi ha diverses activitats per als més petits. A les 11.30 h a la Mola, volada d’estels. El que més amunt arribi i més temps estigui volant tindrà premi. A les 17.30 h a la Plaça, triatló de fruites. Que els menjadors de síndria, equilibristes del raïm i llançadors de garroves es preparin per competir i passar una estona entretinguda. Activitats de franc.

‘Isla de perros’. Cinema a la fresca al parc de la Mar de Palma a les 21.30 hores. La projecció serà en castellà subtitulada en anglès. Després que totes les mascotes canines de Megasaki City siguin exiliades a una illa que és un abocador, un nin de 12 anys emprèn un viatge per cercar el seu ca extraviat. Entrada gratuïta.

Concurs nocturn de pastoreig La Beata. A les 20 hores, en el Cós de Santa Margalida, exhibició de cans de pastoreig. L’activitat és organitzada per l’Associació Balear del Border Collie de Pastoreig. Gratuït.

Correfocs infantil. En honor de Sant Agustí i la Mare de Déu de la Trapa, a la plaça Weyler de s’Arrracó a partir de les 22 h. Activitat de franc.

Moros i cristians. A partir de les 17.30 h, concentració de les tropes mores, desembarcament dels cristians i primera batalla a la Creu de Santa Ponça. A continuació hi haurà la desfilada de moros i cristians, que donarà pas a la batalla final. A les 22 h està previst el concert de Los 40 principales. Activitat de franc.

Baldufada a Costitx. Es convida nins, nines i grans a dur les seves baldufes i fer una festa per celebrar la Mare de Déu de Costitx. Hi col·labora Pep Bestard de Biniali. A les 11 hores. Activitat de franc.

Espectacle musical i jocs. A partir de les 11.30 h a la plaça de Fornalutx està previst un espectacle a càrrec dels nins i les nines del poble. A les 18.30 h a la mateixa plaça, hi haurà jocs infantils tradicionals: cucanyes, olles, etc. A les 20.00 h, repicada de campanes i amollada de coets. Activitats gratuïtes.

Treballs manuals. A les 11 h, taller per als més petits organitzat per Antònia Bauçà a la plaça del Pou de Maria de la Salut. De franc.

Jocs bruts. A les 11 hores a la plaça de la Vila de Banyalbufar hi haurà jocs bruts a càrrec de l’Associació de Joves. És necessari dur roba vella per embrutar. De franc.

Festes de Gràcia de Maó. A les 11.30 h al centre de Maó, sortida de la xaranga Bon Ball Tenim. A les 16 h, sortida del flabioler per anar a cercar la caixera fadrina. A les 16.05 h, repicada de campanes i gran mascletada. Sortida de la cercavila formada per la Banda de Música de Maó, Banda de Cornetes i Tambors de Maó, altres grups musicals, els gegants de Maó amb la Colla de Geganters de Maó, a més dels gegants i geganters convidats de Santa Coloma de Gramenet. Gratuït.

Nit de talents. Després d’un complet i difícil càsting de selecció de dos dies de durada se celebra la setena edició de Nit de Talents. Es pretén oferir una nit màgica plena de bons espectacles, en la qual actuaran 31 seleccionats que sorprendran amb els seus espectacles. A partir de les 19 h al Trui Teatre de Palma. Més informació i entrades al: 675 620 805.

Festa de cartaginesos i romans. La gran batalla arriba a la platja de l’Arenal de Sant Antoni de Portmany. A les 18 h, concentració i desfilada dels exèrcits. Cartaginesos, a l’Ajuntament; romans, a l’aparcament de l’edifici El Rodo. A les 18.30 h, sortida de tropes i desfilada. Una hora més tard, trobada de tropes al camp de batalla i intent de tractat de pau. A les 20 h, gran batalla de tomàtigues. De franc.

Diumenge, 8 de setembre

El professor Atom. A les 11 h, els dissabtes llegim i ens divertim a càrrec de Joan Alzina, dins la programació del Jardí Màgic del Centre Cultural la Misericòrdia de Palma. Activitat gratuïta.

Festa Holi. A la plaça de la Pinada de Santa Ponça a partir de les 18 h hi haurà una explosió de colors i de música de l’Índia, amb classes de ball obertes a tothom. Les bosses dels de colors es poden comprar al punt d’informació de les festes localitzats a la mateixa plaça. És obligatori anar de blanc i, per seguretat, no està permès utilitzar altres bosses de colors que no siguin les adquirides al lloc esmentat. A les 22.30 h es tancaran les festes del rei En Jaume amb els focs artificials que es llançaran des de la platja de la localitat. Activitats de franc.

MàgicaFest, Rey Buho. Un dia de diversió totalment gratuït per a totes les famílies. A partir de les 17 h serà tot completament per a infants: des de malabars fins a l’espectacle de titelles en anglès, i l’actuació del mag El Profe Enzo Lorenzo. A Bodegas Suau (camí de la Cabana, 12. Pont d’Inca Nou).

Activitats infantils a Costitx. El municipi continua en festes i té programades diverses activitats per als més petits. A les 12 h, corregudes de joies a la plaça del Jardí. A les 18 h, cursa del sac d’ametles, amb un recorregut de prop de 3 quilòmetres. A les 18.30 h, actuació infantil i familiar del grup Mel i Sucre a la plaça del Jardí. A les 21 h, festival dels nins de l’escola d’estiu, a la plaça Mare de Déu. A les 22.30 h, Costitx Got Talent i Playback a la plaça Mare de Déu. Activitats de franc.

Coets i cercavila. Dins la programació de les festes de Fornalutx, a les 9 h hi haurà una amollada de coets i mitja hora després començarà la cercavila amb la Banda de Música de Sóller. Activitat gratuïta.

Música per a infants. A les 18 h, animació infantil amb el grup Trenca olles a la plaça del Pou de Maria de la Salut. Activitat de franc.

Corregudes. A les 18.30 h a la carretera Nova de Banyalbufar tenen lloc les Corregudes, organitzades per l’associació Sa Tomàtiga. Gratuït.

Cercavila i desfilada a Jesús. A les 10.30 h, cercavila amb l’Associació Musical Pare Nostre Jesús Captiu. A les 13 h, desfilada de carros organitzada pels carreters d’Eivissa. Les activitats són gratuïtesi formen part del programa de les festes de Jesús d’Eivissa.

Trobada de Gegants de Palma. A les 10.30 h, plantada de gegants al carrer del Palau Reial. A les 11.30 h, cercavila des de Cort fins a la plaça Espanya amb l’assistència de colles de gegants de diferents punts de Mallorca. De franc.

Dimarts, 10 de setembre

Festes de Sant Cristòfol. A les 20 h al Migjorn Gran, cercavila amb la Banda de Cornetes i Tambors del Migjorn. A les 21 h, improshow d’aventures. De franc.

Divendres, 13 de setembre

‘Annie, el musical’. Després de cinc temporades en la cartellera madrilenya, amb dos discos de l’obra completa en el mercat, aquesta espectacular producció del musical de Broadway arriba a Mallorca. Es pot veure a l’ Auditòrium de Palma a partir de les 17.30 hores. Preu: de 28 a 35 euros.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF