Família, què podem fer?

Dissabte, 10 d’agost

‘El petit príncep’. El Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor organitza cinema a la fresca en català. A les 21.30 h a la plaça de Sant Jaume. Els dijous 22 i 29 d’agost es projectaran a s’Illot ‘Juràssic World’ i ‘L’origen dels Guardians’ a Portocristo.

Cal·ligrames. La Biblioteca de Son Gotleu (carrer de Josep Garcias, 2 B) acosta aquesta activitat als més menuts però també als adults a les 11 h a través d’un taller.

Pluja d’estrelles. Observació dels Perseids a les cases de Galatzó, a Calvià, de 18.30 a 00.30 h. L’astrònoma Margarita Barrera farà una introducció sobre el fenomen dels Perseids i mostrarà el nom de les constel·lacions amb l’ajuda d’un làser. Activitat no recomanada per a menors de 14 anys. Es faran grups en castellà i català que partiran des del Palau d’Esports de Calvià. De 7 a 10 euros. Més informació i reserves: 971 919 166.

Festes de la Mare de Déu d’Agost. Tobogans, piscines, escuma, crispetes i molt més a la festa d’aigua infantil. A les 18 h a la plaça de l’Estació de Campos se celebrarà la Fi de Festa amb personatges animats. Cal dur roba per poder banyar-se i xancletes.

Diada infantil. Jocs populars, canyes, olles i cintes a les festes patronals de Sant Llorenç des Cardassar a les 10.30 h al carrer Major i la plaça de l’Església del poble.

‘La ceràmica talaiòtica’. Taller familiar per a infants d’entre 7 i 14 anys al Museu de Porreres a les 10.30 h i organitzat per l’Ajuntament. Inscripcions a partir de dia 8 amb places limitades.

‘Del costat bo’. Ningú sabia per què, però un alt mur separava dos països. Els habitants del costat bo creien que els altres eren els dolents i als del costat contrari els passava el mateix... Vols saber com acaba? La Biblioteca de Son Cladera organitza un contacontes i un taller per a infants a partir de 6 anys. L’activitat es durà a terme a les 11 h a la biblioteca (carrer de Cala Mitjana, 41) i és gratuïta.

‘Allà on viuen els monstres’. La Biblioteca del Coll d’en Rabassa (carrer de Son Rossinyol, 1) farà un contacontes a les 11.30 h. L’entrada és gratuïta.

‘Jordi era el drac!’. Espectacle familiar al pati de les Escolàpies (carrer del Bisbe Mateu Colom, 1) de Sóller a les 11.30 h. Entrada a 6,15 euros a partir de 12 anys.

Magic Cassanyes. Arriba al teatre Sans (carrer de Can Sanç, 5, a Palma) un espectacle de màgia que no et deixa indiferent, amb el Gran Cassanyes i altres convidats de màxim nivell. El mag mallorquí sorprendrà i oferirà un programa molt variat, en què hi haurà mags, cantants en directe i ballarins. A més, també hi serà present el mag Kasparov, un dels més grans representants de la històrica Escola de Màgia de l’Est. Divendres a les 20.30 h i dissabte i diumenge a les 18 h. Preu: 12 euros.

Diumenge, 11 d’agost

‘Mascotes 2’. El cine Ocimax de Palma celebra el vuitè aniversari de les activitats de Cinebebés, i, a més de la projecció de Mascotes 2, hi haurà altres sorpreses. A les 11.30 h. De 5 a 10 euros.

Música infantil. Poi, Wara, Petjades i The Barceló Brothers faran un espectacle per a tota la família al camp de Deulosal, a Maria de la Salut, a les 19 h. Entrada gratuïta.

Dilluns, 12 d’agost

Ludoteca. El club d’activitats Peque Pi convida els petits de la casa a passar una estona a la seva ludoteca. Estarà oberta de dilluns a dissabte al centre Porto Pi de Palma de 18 a 20 h. A més, hi haurà activitats entorn de la temàtica ‘Vacances pel món’, com la confecció d’un passaport i tallers sobre diferents països.

Bibliojardí! Premsa, revistes, llibres i internet. La Biblioteca de Cultura Artesana, al centre de la Misericòrdia de Palma, obre aquest espai de dilluns a divendres de 9 a 20 h fins dia 28 de setembre.

Participa Méliès. Hi ha històries meravelloses que duren tan sols tres minuts. Al CaixaFòrum de Palma (plaça de Weyler, 3) podreu descobrir els millors vídeos del concurs Participa Méliès i a gaudir d’un nou cinema mut ple de màgia i enginy. Participa Méliès (www.participamelies.com) és un concurs de vídeo obert a tots els públics en el qual els participants han de gravar un curt fent servir almenys un dels tres trucs de Georges Méliès. Projeccions disponibles fins al dissabte 31 d’agost, de 10 a 20 h. Entrada lliure fins a completar l’aforament.

Dimarts, 13 d’agost

Escuma infantil. L’Associació de Veïns del Toro, a Calvià, organitza una festa d’escuma per als més petit a les 20.30 h a la plaça d’Europa.

‘Com jugaven els romans?’. El col·lectiu Egane, que pretén explicar com era l’antiguitat, farà un taller de jocs romans que està organitzat per Ruta Arqueològica de Sencelles a les 18.30 h a la cova del Camp del Bisbe, al mateix poble.

Fantasia a la fresca. A través de la música de bandes sonores de pel·lícules infantils, aquest espectacle vol apropar els instruments clàssics als més petits i oferir un espai per gaudir en família de la fantasia. Al castell de Son Mas d’Andratx a les 22 h. Entrada: 5 euros.

Dimecres, 14 d’agost

‘Filant contes’. La Biblioteca Pública d’Alaior, a Menorca, organitza un contacontes a les 19.30 h coincidint amb el mercat de nit. L’acte és a càrrec d’Alícia Ruata i l’assistència és gratuïta.

Curses i animació infantil. A les festes patronals de Sant Llorenç des Cardassar, Malalts de Turmell organitza una cursa d’atletisme infantil a les 10.30 h al carrer Major i la plaça de l’Església del poble. Les inscripcions s’han de fer una hora abans de l’acte. A partir de les 19.30 h també hi haurà al mateix lloc animació infantil a càrrec del grup Mel i Sucre.

Taller de cal·ligrames. La Biblioteca de Cala de Bou d’Eivissa farà un taller per a infants a partir de 12 anys i a càrrec de Maria Vila. A les 18 h. Inscripcions obertes.

Trencaclosques. Passacarrers per la barriada amb la participació de la colla de dimonis i tamborers Realment Cremats, ball de bot i festa infantil. Al parc del Secar de la Real, a Palma, a les 18 h. Entrada gratuïta.

Dijous, 15 d’agost

‘L’artesà de planetes’. La màgia dels contes i la música serà la nau que ens transportarà a un món de fantasia on coneixerem l’artesà de planetes i els seus ajudants i assistirem a la creació del nostre sistema solar. La companyiaMots de Fusta neix l’any 2011 amb la voluntat de produir diferents formats d’espectacles on s’integrin i conflueixin diversos àmbits i disciplines artístiques. A les 20.30 h al Festival de Pollença, al pati del covent de Sant Domingo.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF