Família, què podem fer?

Dissabte, 14 de setembre

‘Annie, el musical’. Després de cinc temporades a la cartellera madrilenya, amb dos discos de l’obra completa al mercat, la producció del musical de Broadway arriba a l’ Auditòrium de Palma a les 17.30 h. També n’hi haurà una sessió diumenge. Preu: de 28 a 35 €.

‘La ruta extraordinària del Ratolí Carter’. Contacontes i taller a la Biblioteca de Son Cladera de Palma) a les 10.30 h. Activitat gratuïta per a nins a partir de 6 anys. Vine a escoltar un conte d’un carter molt atrevit, que no fa la ruta amb bicicleta ni amb cotxe. Vols saber com la fa? Inscripcions al 971 470 839.

Excursió per Galilea. A les 9.30 h es recorreran diferents punts de Puigpunyent. Passaran per l’escaleta d’en Barràs, després per la Boal i pujaran cap a Galilea per la cova d’en Salvador. S’ha de pensar a dur berenar i no s’ha d’embrutar l’entorn. L’activitat està emmarcada dins el programa de les Festes de la Mare de Déu de Galilea i és de franc.

Cursa de mobylettes. A les 18 h, dins les Festes de la Mare de Déu de Maria de la Salut, cursa per als més atrevits i els amants d’aquest clàssic de les motos. Ho organitza Cop de Gas al circuit Es Puig. Activitat gratuïta.

Darrere la pantalla. Visita en família de l’exposició L’art d’explicar històries sobre el món de Disney que inclou un recorregut per l’exposició i activitats participatives. Conduïdes per un mediador, les visites es basen en un tema principal de l’exposició que es desenvolupa al voltant de les obres exposades. A les 17 h al CaixaFòrum de Palma (plaça de Weyler, 6). Preu: 3 euros.

Cursa popular de la Fira d’Artà. Al parc de na Caragol a les 17.15 h. Categories per a nins: iniciació, benjamins, alevins i cadets. Inscripcions a www.elitechip.com. Gratuït per a nins i nines.

Cursa en roba interior. A les 17 h, concentració a la plaça de Bunyola, amb els DJ Adri i Madona. La cursa començarà a les 18.30 h coincidint amb el pregó de les festes de Sant Mateu.

’Insomni’ i ‘Fràgil’. Dins el marc del Festival de Teatre Visual de Sineu (Ciclop), a les 13 h es pot veure a l’ envelat del Circ Bover Fràgil. A les 19 h, al mateix lloc, es representa Insomni, a càrrec de la companyia Dudu Arnalot. Preu de cada espectacle: 10 euros; nins i nines fins a 12 anys, 5 euros.

Correfoc a Pina. Per celebrar les festes de Sant Cosme i Sant Damià, a les 22 h, correfoc amb els Dimonis de sa Cova des Fossar de Sineu i l’actuació de la batucada Artstukada. Recorregut: de la font a la plaça de Pina. De franc.

Sant Nicolau al Mercadal. A les 17 h, repic de campanes i cercavila amb la banda Sa Xaranga dels Endurriols i els gegants del Mercadal. A les 18 h sortida de la colcada. La flabiolera Roser Vinent es dirigirà a la plaça de l’Església de Sant Martí, on demanarà permís al caixer capellà Joan Camps Serra per començar les festes i sonarà el primer toc de flabiol. Seguidament, anirà al domicili del caixer sobreposat, Joan Capó Fedelich, al carrer de la Mirada del Toro, per tornar junts de nou a la plaça de l’Església, on se li farà entrega de la bandera de Sant Nicolau.

‘La vida d’en Carbassó’. Projecció de la pel·lícula doblada al català. Carbassó és un nom estrany per a un nin de 9 anys, però la seva història és sorprenentment universal. Després de la sobtada mort de la seva mare, Carbassó es fa amic d’un simpàtic policia, Raymond, que l’acompanya a la seva nova llar d’acollida amb altres orfes de la seva edat. Un canvi estrany i hostil que Carbassó superarà gràcies a Raymond i als nous amics. Al CaixaFòrum de Palma a les 18 h. Preu: 4 euros. 50% de descompte per als clients de CaixaBank.

Visites dramatitzades a Dalt Vila. Cada dissabte a les 21 h al Portal de Ses Taules d’Eivissa. Un passeig pel centre històric de la ciutat per conèixer com es vivia durant la construcció de la fortificació renaixentista i entendre com era la societat de l’època. Inscripcions al telèfon 971399232 o informacioturistica@eivissa.es. Preus: adults, 10 euros; nins de 7 a 16 anys, 5 euros; residents a Eivissa, 50% de descompte.

Taller de plastilina. A la llibreria Baobab (carrer de Guillem Galmés, 17, Palma) a les 11.30 h. Activitat d’una hora de durada per a nins de 3 a 14 anys. Preu: 5 euros.

Sala Màgica. Servei de cangur del cinema Ocimax. Els dissabtes i diumenges. Aquesta setmana el tema que es proposarà als nins és la benvinguda a l’escola. Es parlarà de les primeres impressions del curs i es faran uns titelles molt divertits. De 16 h a 20.30 h. És gratuït però cal reservar i dur calcetins. Per a nins a partir de 4 anys.

Diumenge, 15 de setembre

Activitats infantils. A les 10.30 h, al pati de l’escola de Bunyola faran diverses activitats lúdiques infantils proposades pel Consell de Mallorca. De franc.

Concert a Pina. A partir de les 17 h, concert per a famílies a càrrec de Centimets & Family Band. A la plaça de Pina. De franc.

‘Vaiana, el musical’. A partir de les 18 h a la Sala Dante de Palma (carrer de Can Valero, 40). El darrer èxit de l’animació per a la pantalla gran arriba a la sala Dante amb les seves conegudes cançons en directe, amb una cuidada posada en escena, coreografies, i, per descomptat, la història que protagonitzen Vaiana i Maui per retornar el cor de Te Fiti: Preu de l’entrada: adults, 12 euros; infants, 10 euros.

Dimarts, 17 de setembre

Taller de reciclatge. Cada vegada som més conscients de la importància del reciclatge. Per això, en aquesta activitat s’usaran materials que tenim per casa per crear nous utensilis i juguetes. De les 17.30 h a les 18.45 hores a la Biblioteca de Son Gotleu de Palma (carrer del Cap Enderrocat, 14). Activitat gratuïta.

Dimecres, 18 de setembre

Festes de Sant Cristòfol. A les 20 h al Migjorn Gran, cercavila amb la Banda de Cornetes i Tambors del Migjorn. A les 21 hores, improshow d’aventures. De franc.

’La màquina gramòptica universal’. Espectacle per a públic familiar de Mariano e Marini. Al parc de la Rectoria de Binissalem a les 19 hores. De franc.

Divendres, 20 de setembre

Cercavila. Per celebrar les festes de Cala en Porter, per a les 20.30 h està previst una cercavila musical pels carrers d’aquesta localitat menorquina. Activitat gratuïta.

Animal Fest. Un esdeveniment per a tota la família: infància i cans, una combinació perfecta. Divendres 20 i dissabte 21 de setembre, Porto Pi de Palma acull dues intenses jornades d’activitats per compartir amb els nostres millors amics; les mascotes. És un esdeveniment solidari i un dels seus objectius principals és aconseguir famílies adoptives, per això, en els dos dies de l’esdeveniment, des de les 19.30 h fins a les 20 hores serà el torn de la desfilada de cans en adopció. Hi haurà també exhibicions de frisbee, un concurs de titelles i altres tallers. Serà a partir de les 17 hores al centre comercial Porto Pi. De franc.

agendacriatures@arabalears.cat

Vols promocionar

el teu esdeveniment a

l’agenda del Criatures?

agendacriatures@arabalears.cat

Aquest és el correu per

a les activitats dels

més petits

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF