L'aforament al Principal de Palma torna a ser del 50%

Els espectadors hauran de seure individualment amb una cadira entre un espectador i l'altre i en forma de ziga-zaga

L'aforament al teatre Principal de Palma tornarà a ser del 50% a partir d'aquest dissabte per adaptar-se a les noves restriccions anunciades per la Conselleria de Salut. Com que no serà obligatòria la distància d'1,5 metres entre espectadors, es podrà ampliar l'oferta de butaques aquest cap de setmana per veure l'obra Ricard III i el concret del Festival Chopin de Seong-Jin Cho, que tenia les entrades exhaurides, segons ha informat el teatre en un comunicat.

La normativa actual modifica l'anterior legislació que obligava a deixar 1,5 metres de distància entre espectadors, fet que limitava l'aforament a les sales del Principal a només un 18%. Ara, però, els visitants hauran de seure individualment amb una cadira entre un espectador i l'altre i en forma de ziga-zaga.

Els grups de convivència podran comprar les entrades a la vegada però hauran d'asseure's a les llotges. A la sala Petita també s'ampliarà l'oferta de butaques malgrat que tots els espectadors hauran de seure amb una cadira de distància enmig.

El Principal manté un "ferm compromís" a favor de la cultura segura i seguirà "escrupolosament" les normatives sanitàries. En el comunicat també es recorda que és obligatori l'ús de la mascareta.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF