Assetjament

L'advocada de Paula Bonet diu que són quatre les víctimes de l'home acusat d'assetjament

Les dones s'han posat en contacte amb Carla Vall

2 min
A la dreta, l’home acusat d’amenaçar Paula Bonet.

BarcelonaL'advocada de l'artista Paula Bonet, Carla Vall, assegura que en total ja són quatre les dones que s'han posat en contacte amb ella per denunciar haver estat víctimes del mateix jove que presumptament ha assetjat l'artista de Vila-real, tal com informa l'agència Efe. En un missatge al seu compte de Twitter, l'advocada explica que, a més de Paula Bonet, hi ha tres dones més suposadament víctimes de l'assetjament de Víctor G.T.

L'advocada ja va revelar divendres que l'home acusat d'amenaçar i coaccionar continuadament l'artista Paula Bonet tenia una segona causa oberta per assetjament contra una altra dona per fets molt similars als que presumptament va perpetrar contra la il·lustradora. Després del judici celebrat divendres a porta tancada a la Ciutat de la Justícia de Barcelona per les repetides amenaces i assetjament als quals Víctor G.T. va sotmetre la pintora i il·lustradora, Carla Vall havia assegurat que dues dones més s'havien posat en contacte amb ella per informar-la que havien estat víctimes del jove.

Una d'aquestes quatre dones que denuncien assetjament, la fotògrafa Lidia Vives, ha denunciat al seu compte de Twitter l'experiència que va viure amb el presumpte assetjador, del qual ha penjat fotos sortint del judici de divendres. "L'assetjador de la Paula és algú amb aquest tipus d'actitud recurrent amb més dones. No és un cas aïllat i és molt important saber això. És algú que segueix un patró. Cosa que significa que repetirà aquest comportament i que, veient-se impune, anirà a més. Espero que el/la jutge tingui això molt present", assegura aquesta fotògrafa, que titlla el jove de "pertorbat obsessiu" i desitja que "el tanquin".

Vives ha penjat a Twiter captures de pantalles de diverses xarxes socials en les quals el presumpte assetjador li envia missatges "agressius i inquietants", encara que aclareix que el seu cas no té "punt de comparació" amb el de Paula Bonet perquè no va arribar a verbalitzar amenaces directes.

En el cas de Paula Bonet, l’artista demana vuit anys de presó i una multa de 8.600 euros per a l’assetjador, i la Fiscalia, que en el seu escrit recull que l’home es presentava a les portes del taller de Barcelona on ella treballava i la perseguia, a part d’enviar-li missatges amenaçadors, fa una petició de tres anys de presó i una multa de 4.800 euros per coaccions i amenaces, a més d’incompliment de l’ordre d’allunyament. La defensa de l’acusat vol que l’absolguin escudant-se en el trastorn mental per obtenir la rebaixa total o parcial de la pena.

stats