Xavi Sarrià du 'Amb l'esperança entre les dents' a Palma

L'artista valencià serà aquest dissabte a la sala Es Gremi, a Palma, per presentar el seu nou treball

L’artista valencià Xavi Sarrià torna a Mallorca després de tres anys del darrer concert d'Obrint Pas a l'illa. Aquesta vegada, però, ho farà per presentar el seu primer disc en solitari, 'Amb l'esperança entre les dents', que es va estrenar el setembre passat. Actuarà aquest dissabte a partir de les 21 hores a Es Gremi, acompanyat d'una banda de nou músics i amb els catalans Pirat's Sound Sistema. 

Aquest nou disc conté 13 noves cançons, "13 històries que tiren endavant", en paraules de Xavi Sarrià. En el treball, s'hi troba "l'essència d'Obrint Pas", però en el context d'avui i amb "una mirada al món" molt diferent de la que tenia fa vint anys. El disc, assegura, "és més personal" però també "molt col·lectiu", ja que tant en les cançons com a dalt de l'escenari compta amb un bon grapat d'artistes. 

El seu nou treball ha arribat, sense voler-ho, en moments "històrics" a Catalunya, que han tingut gran ressò tant al País Valencià com a les Balears, i el seu senzill, que pren el nom d'una frase de l'escriptor John Berger, posa música, inevitablement, a aquests moments. Les contradiccions, la llum i la foscor que porten les batalles quotidianes i l'esperança com un element vital i alliberador són l'essència d'aquest treball. 

Xavi Sarrià ha tornat als escenaris amb una banda elèctrica de nou músics, que aportarà "molta força" als temes dels discs i ritmes més ballables. L'artista valencià ja ha passat per València i Manresa, i abans de fer-ho per Palma, on hi haurà el seu únic concert a les Balears, ho farà per Barcelona i Galícia. 

Etiquetes

EDICIÓ PAPER 21/10/2018

Consultar aquesta edició en PDF