Publicitat
Publicitat

La Xarxa de Municipis Balears s'incorpora a la Fundació Ramon Llull

La xarxa està formada per 27 municipis. La seva entrada restablirà la presència balear a l'Institut Ramon Llull després que el govern balear l'abandonés el novembre de l'any passat. Així mateix, l'entrada de l'Ajuntament de Barcelona a la fundació és imminent

El Patronat de la Fundació Ramon Llull ha decidit aquest divendres durant una trobada de treball a Ordino, Andorra, la incorporació de la Xarxa de Municipis Balears a la institució. A l'entrada dels 27 municipis balears se sumarà, molt aviat, la de l'Ajuntament de Barcelona. El director de l'Isntitut Ramon Llull, Vicenç Villatoro, ha destacat la rellevància institucional d'aquesta entesa i ha subratllat, també, la projecció internacional que l'entrada de Barcelona a l'entitat donarà a la cultura catalana.

Durant la reunió, el ministre de Cultura del Govern d'Andorra, Albert Esteve, ha comunicat la voluntat d'ampliar la participació ciutadana a la propera edició dels premis que convoca la Fundació Ramon Llull, per tal de fer més propera la tasca cultural que la Fundació promou i impulsa.

Per acabar, Villatoro ha anunciat que la llengua catalana participarà novament en el certamen anual Expolangues 2014, que se celebrarà a París. Es tracta, ha subratllat, d'un cita cultural obligada, ja que és la principal fira europea dedicada a l'ensenyament de les llengües.


Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF