Cinema
Cultura 28/08/2013

Els perills d'enviar missatges de text mentre condueixes, segons Werner Herzog

Una de les causes que cada vegada provoca més accidents automobilístics és l'enviament de missatges de text a través del mòbil. L'últim documental de Werner Herzog alerta sobre aquest fet

Ara
1 min

BarcelonaAutor de pel·lícules com 'Aguirre: la còlera de Déu', 'Fitzcarraldo' i 'Grizzly man', Werner Herzog acaba de presentar un nou documental. El format reduït –35 minuts– , la producció per part d'una empresa telefònica –AT&T– i el tema –intentar conscienciar la població del risc d'enviar missatges pel mòbil mentre condueixen– fan de l'última pel·lícula de Herzog un cas estrany en la seva filmografia.

'From one second to the next' està dividit en quatre parts, protagonitzades per testimonis involucrats en accidents de cotxe per culpa d'haver enviat un SMS. La primera part va d'un un noi hemiplègic de Milwauke; la segona, sobre una família Amish d'Indiana després que un dels seus membres fos atropellat; la tercera, sobre una dona de Vermont que després de l'accident perd tota la mobilitat; finalment, la quarta fa referència a la mort de dos homes en una autopista d'Utah. "Volia fer un documental d'aquestes característiques: el tema és la irrupció de la tragèdia en diverses famílies", ha dit el director.

stats