Vanessa Paradis ajorna la seva gira espanyola per les "tensions a Barcelona"

La cantant francesa havia d'actuar aquest dilluns a Madrid i dimarts a Barcelona

Vanessa Paradis ha ajornat els concerts que havia d'oferir aquest dilluns a Madrid i dimarts a Barcelona com a conseqüència de "les tensions i bloquejos" a Barcelona. Així ho ha fet saber a través d'un comunicat la promotora Auguri Productions, que ha anunciat "amb gran pesar" aquesta decisió davant "la impossibilitat de garantir la bona organització dels concerts, així com la seguretat dels equips de producció i del públic de la ciutat catalana".

Gran part del sector cultural tanca per una nit

Estava previst que Paradis actués aquest dilluns a Madrid al Teatro Nuevo Apolo –seria la primera vegada a la capital espanyola– i demà a la sala Barts de Barcelona. "Per motius d'organització i producció, la gira en la seva totalitat es veu afectada i [els concerts] queden ajornats sense data definida". Ni l'agència de comunicació de la gira ni el Teatro Nuevo Apolo de Madrid "es fan responsables de les declaracions i motius que ofereix Auguri Productions".

Més actuacions suspeses

La de la francesa no és la primera actuació suspesa en els últims dies a Barcelona. Abans, van anul·lar els seus compromisos la filla de Pablo Milanés, Haydée Milanés, que aquest dilluns hauria d'haver actuat al Harlem Jazz Club, i l'artista nord-americà de hip-hop Blackbear, que havia d'actuar dissabte a la Sala Razzmatazz i va anular la cita "a causa de l'actual clima de protestes a la capital catalana". En aquest cas, sí que s'ha mantingut el concert previst per a aquest dilluns a la sala La Riviera de Madrid.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF