El jurat del premi Born de teatre 2018 donarà a conèixer dissabte l'obra guanyadora

Minuts abans de l'entrega del guardó, es representarà l'obra 'Refraccions', escrita i dirigida per Concha Milla i interpretada per Sergio Matamala i Alícia Puertas

El jurat del XLIII Premi Born de teatre 2018 donarà a conèixer l'obra guanyadora aquest dissabte al Teatre de Ciutadella. Cal dir que el treball que aconsegueixi el guardó s'embutxacarà 14.000 euros, a més de ser editat en les quatre llengües de l'Estat. Les obres finalistes són 'Nomophobia', 'La biblioteca' i 'Los amantes sobrehumanos'. 

L'entrega del premi Born s'iniciarà a les 21.00 h i, minuts abans, es representarà l'obra 'Refraccions', escrita i dirigida per Concha Milla i interpretada per Sergio Matamala i Alícia Puertas. D'altra banda, divendres a partir de les 20.00 h a la sala Jeroni Marqués del Cercle Artístic de Ciutadella, es presentaran les edicions d''Ardre ya la yedra', amb la intervenció de la directora de la 'Revista Galega de Teatre', Vanesa Martínez, i el director d''ArtezBlai', Carlos Gil. A continuació, el dramaturg i director gallec Alfonso Becerra de Becerreá pronunciarà la conferència amb la qual començaran els actes del premi Born 2018.

El jurat està configurat per Victoria Szpunberg, autora teatral i professora de dramatúrgia a l'Institut del Teatre i a l'Escola Superior de Coreografia de Barcelona; Tomàs Mestre, director i actor teatral d'Alacant; Salva Bolta, director escènic i artístic; María José Sánchez Cascado, professora de Teatre Espanyol a la Universitat de Barcelona, i Fabrice Corrons, professor a la Universitat de Toulouse especialitzat en teatre català contemporani.

EDICIÓ PAPER 20/04/2019

Consultar aquesta edició en PDF