Publicitat
Publicitat

Cinema

Els Transformers no destruiran Pequín, aclareixen els productors del film

Els rumors sobre la destrucció d'edificis icònics de la capital xinesa en la quarta part de la saga havia creat gran expectació en les xarxes socials del país

La notícia que la quarta entrega de la saga ' Transformers ' tindrà escenes a Pequín ha causat gran expectació entre els fans de la Xina , un país en què la franquícia és molt popular , però també ha provocat el temor que els robots destrueixin la ciutat en el film , tant, que els productors han aclarit que no serà així .

Els rumors que ' Transformers 4' inclourà escenes de destrucció de icònics edificis de Pequín són " totalment infundats " , ha assenyalat avui Marc Ganis , responsable de  Jiaflix , una de les empreses que ha negociat el rodatge d'escenes a la capital xinesa . Ganis ha hagut de fer aquest aclariment després que a les xarxes socials xineses circularan tota mena de presumptes informacions i elucubracions sobre els monuments que els populars robots desintegrarien a la pel·lícula .

"En certa manera és afalagador veure la passió que els fans tenen pels Transformers , tanta, que els porta a inventar-se rumors , però és important distingir-los de veritables notícies ", ha assenyalat el membre de la producció . Per ara , l'únic que se sap del cert és que es rodaran escenes a la zona on es van celebrar els Jocs Olímpics del 2008 , amb l'estadi Niu d'Ocell (seu de l'atletisme ) i el Cub d'Aigua ( escenari de la natació ) de fons .

La saga ' Transformers' a la Xina a un dels seus principals mercats , i la seva tercera i de moment última part , estrenada el 2011 , és la quarta pel·lícula més vista a les sales de cinema del país asiàtic .

Atipa't de cultura

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 14/01/2018

Consultar aquesta edició en PDF