MÚSICA

Torna el Clàssica Jove de L’Atlàntida de Vic amb homenatges a Schubert

El cicle inclou una residència per a músics que aquest any serà per al Trio Fortuny

Aquest divendres comença una nova edició del Clàssica Jove, un cicle destinat a captivar i seduir nous adeptes per a la música clàssica i que se celebra a L’Atlàntida de Vic. Fins al 25 juliol s'hi podrà gaudir d'una vintena de concerts i activitats, aquest any amb Franz Peter Schubert com a fil conductor del cicle, que precisament serà el protagonista del tret d'inici amb una Schubertíada.

La novetat principal del Clàssica Jove d’aquest any, que compta amb el suport del diari ARA, és la residència de músics: tres dies que L’Atlàntida oferirà al Trio Fortuny perquè desenvolupin un projecte exclusiu per al festival i del qual es podrà veure el resultat el 27 de juny amb el concert ‘Trio Fortuny & Friends’. L’altre gran focus d’atenció del cicle recau en Schubert en Família, un festival dins del Clàssica Jove amb activitats que van dirigides des de nadons fins a nens d’entre 4 a 9 anys. També s'hi podran escoltar les matinals ‘A la recerca de Schubert’.

Complementàriament a totes les activitats, diversos espais de Vic incorporaran tot tipus d’expressions artístiques sobre la figura de Schubert i la seva música: des de Schubert dialogant amb la música ‘trap’ fins a un Schubert teatralitzat, passant per un concert de les JONC o una Schubertíada amb una quinzena de músics de l’Esmuc.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF