'Cuando ir era volver' de Toni Catany s'exposa a Guadalajara, Mèxic

La mostra es presenta el 8 de març amb una conferència d'Antoni Garau, una ponència sobre el fotògraf de Biel Mesquida i la projecció del documental 'Toni Catany, el tiempo y las cosas', de Cesc Mulet 

L'obra del llucmajorer Toni Catany serà present al Festival Internacional de Cinema de Guadalajara a Mèxic a través de l'exposició 'Cuando ir era volver'. La mostra s'exposarà al MUSA (Museo de las Artes Universidad de Guadalajara) entre el 9 de març i el 20 de maig. 

L'exposició es planteja com una nova mirada, a partir d'una aproximació diferent al corpus del treball de Toni Catany, per aconseguir una visió global de la seva obra.  El projecte està comissariat per Alain D'Hooghe i Antoni Grau, vicepresident i director de la Fundació Toni Catany respectivament, tots dos estrets col·laboradors i amics personals del fotògraf. 'Cuando ir era volver' es proposa fer una revisió de l'obra de Catany per comprendre millor l'extens univers de l'artista.

https://www.arabalears.cat/cultura/Toni-Catany-al-Casal-Solleric_0_1776422519.html

Catalunya és la convidada d'honor de l'edició d'enguany del Festival Internacional de Cine en
Guadalajara - Film Festival México. Aquest festival és la cita cinematogràfica més important a l'Amèrica Llatina. La qualitat i importància de les pel·lícules que s'hi exhibeixen durant tota la setmana, les personalitats que hi assisteixen, els professionals de la indústria que hi concreten projectes i negocis i els milers de visitants el converteixen en una festa del cinema imprescindible en l'àmbit internacional.

EDICIÓ PAPER 19/08/2018

Consultar aquesta edició en PDF