'Cuando ir era volver' de Toni Catany s'exposa a Guadalajara, Mèxic

La mostra es presenta el 8 de març amb una conferència d'Antoni Garau, una ponència sobre el fotògraf de Biel Mesquida i la projecció del documental 'Toni Catany, el tiempo y las cosas', de Cesc Mulet 

L'obra del llucmajorer Toni Catany serà present al Festival Internacional de Cinema de Guadalajara a Mèxic a través de l'exposició 'Cuando ir era volver'. La mostra s'exposarà al MUSA (Museo de las Artes Universidad de Guadalajara) entre el 9 de març i el 20 de maig. 

L'exposició es planteja com una nova mirada, a partir d'una aproximació diferent al corpus del treball de Toni Catany, per aconseguir una visió global de la seva obra.  El projecte està comissariat per Alain D'Hooghe i Antoni Grau, vicepresident i director de la Fundació Toni Catany respectivament, tots dos estrets col·laboradors i amics personals del fotògraf. 'Cuando ir era volver' es proposa fer una revisió de l'obra de Catany per comprendre millor l'extens univers de l'artista.

Catalunya és la convidada d'honor de l'edició d'enguany del Festival Internacional de Cine en
Guadalajara - Film Festival México. Aquest festival és la cita cinematogràfica més important a l'Amèrica Llatina. La qualitat i importància de les pel·lícules que s'hi exhibeixen durant tota la setmana, les personalitats que hi assisteixen, els professionals de la indústria que hi concreten projectes i negocis i els milers de visitants el converteixen en una festa del cinema imprescindible en l'àmbit internacional.

EDICIÓ PAPER 11/11/2018

Consultar aquesta edició en PDF