Thurston Moore, exlíder dels Sonic Youth, cap de cartell del Cul de Sac

És l'únic concert de la banda programat a Espanya i tindrà lloc aquest diumenge a Es Baluard

El Cul de Sac arriba a la seva cinquena edició amb el cartell més ambiciós de la seva trajectòria, que corona Thurston Moore, exlíder de la mítica banda Sonic Youth. El festival, tindrà lloc els propers dies 7, 8 i 9 de juny a Es Baluard i forma part del FES (Festival d'Estiu del museu). Una altra presència destacada és la dels italians Zu.

Continuant amb la tònica del festival d'apostar per la música d'avantguarda, enguany hi tindran cabuda músiques com l'electrònica experimental de Fasenuova; la psicodèlia africanista de Zulu Zulu; el dream-pop de Gahra; el free-jazz de Blood Quartet o el post-hardcore de Tano!. Altres artistes que passaran per l'escenari són Za!, Cheeto's Magazine, Sara Fontan, Mendra, Ora Futuro Terror o The Secret Society.

Thurston Moore farà el seu únic espectacle a Espanya de l'any, i serà l'únic concert de pagament del festival. Tots els altres concerts seran d'accés lliure i gratuït, així com també les activitats paral·leles. El que fou líder dels llegendaris Sonic Youth actuarà per primera vegada a l'illa acompanyat pel seu bateria, Steve Shelley, la baixista Debbie Googe (My Bloody Valentine) i el guitarrista James Sedward (Nought).

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF