MÚSICA

The Wheels llança un nou recopilatori en format de casset

El segell madrileny Ataque Records editarà 'Songs and Rarities'

El segell discogràfic madrileny Ataque Records treu la seva primera referència en casset de la banda mallorquina The Wheels sota el títol 'Songs and Rarities'. Es tracta d'una edició limitada i molt especial que tan sols es publicarà en format de casset.

La cara A recull algunes de les cançons que formen part dels tres treballs discogràfics publicats per The Wheels, mentre que la cara B és un conjunt de rareses que van des de les 'demos' de l'àlbum 'The Year of the Monkey' fins a les primeres maquetes que varen ser gravades en els inicis de la banda entre els anys 2009/2010 i que fins ara no havien estat publicades.

La portada d'aquesta edició de casset és obra del pintor Etienne Balannec i igual que les 'demos' dels temes 'Underwater', 'Victims of a Dream', 'Come with me' i 'Little dirty Human World'.

Enguany The Wheels han presentat el seu disc ' The year of The Monkey' per diferents festivals de l'Estat i al festival Marvin de Mèxic amb una gira de diversos concerts i acaben de tornar de Londres amb gran èxit. El disc serà presentat a la festa d'aniversari d'Ataque Records el 15 de desembre a la Sala Taboo de Madrid. Els acompanyaran en la vetlada els Black Maracas i Branquias Johnson. 

Etiquetes

EDICIÓ PAPER 20/10/2018

Consultar aquesta edició en PDF