The Prodigy, cap de cartell del Mallorca Live Festival

És la primera vegada que la banda britànica actua a les Balears

El trio britànic The Prodigy encapçalarà el cartell del Mallorca Live Festival 2018, que es farà els dies 11 i 12 de maig. A més, aquest dimarts també s'ha anunciat que hi actuaran els valencians Polock, que, juntament amb !!! (Chk Chk Chk), El Columpio Asesino, L.A., Sexy Sadie i Oso Leone, seran la representació de l''indie' estatal al festival.  Completen el cartell bandes com ara Izal i artistes com ara Kase.O, Nina Kraviz, Muchachito, Solomun o Vitalic.

Els britànics, pioners del ' big   beat' i referents mundials de la música electrònica, actuaran per primera vegada a les Balears en aquest festival, que enguany es farà a l'antic  Aquapark  de Calvià i que la segona vegada que es va fer va superar els 17.000 assistents, segons que ha informat l'organització en un comunicat.

També hi haurà l'actuació de la DJ russa  Nina  Kraviz , un altre exponent de la música electrònica i una referència en les pistes per la seva mescla particular del ' techno' i la música de ball.

La banda  Muchachito  repassarà les millors cançons del seu repertori, incloses les de l'últim treball, 'El  Jiro' i, juntament amb la  Raiz , serà un dels representants del mestissatge, segons l'organització del festival.

El primer cap de cartell nacional serà  Izal , un dels grups independents més aclamats dels últims anys, que presentarà ' Autoterapia' .

Kase .O, referent del  rap espanyol, arribarà a Mallorca després del final de la seva gira 'El Círculo'. A més del raper saragossà, Bad Gyal també hi representarà la música urbana.


El cartell del Mallorca  Live  Festival 2018 també inclou Chancha  Via Circuito, Los Espiritus,  Kanaku  i el  Tigre Thony   Bloom  i  Kiko   Melis .

EDICIÓ PAPER 15/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF