Cultura 23/04/2011

Televisions i ràdios s'aboquen a la diada de Sant Jordi

Auri Garcia Morera
1 min
L'estudi mòbil de Catalunya Ràdio, a la plaça de Catalunya.

BARCELONA.Les televisions i ràdios catalanes dediquen una programació especial a la diada de Sant Jordi, amb diversos programes en directe des del carrer. A partir de les 11.55 h, TV3 ofereix un especial de gairebé dues hores des de la plaça Catalunya, que inclourà entrevistes amb autors i la retransmissió de l'acte de solidaritat amb el Japó. El Telenotícies migdia també es farà avui des de la plaça de Catalunya.

D'altra banda, l'edició migdia de L'informatiu de La 1 s'allargarà fins a les tres i inclourà connexions amb la plaça de Catalunya, la Rambla, una llibreria barcelonina, i les altres tres capitals catalanes. Els informatius de BTV també han previst un desplegament per diferents punts de Barcelona per explicar com es desenvolupa la Diada.

La ràdio surt al carrer

Catalunya Ràdio s'ha instal·lat a la plaça de Catalunya, des d'on emet els programes El suplement i Generació digital , a més d'un especial d'iCat fm, que avui fa cinc anys. RAC 1 celebra la Diada als jardins del Palau Robert, des d'on es fan el Via lliure i el No hi som per festes , i COMRàdio ha preparat més de 10 hores de programació en directe des de la Virreina. Per la seva banda, la cadena SER emetrà des d'un escenari al carrer Casp, mentre que Ràdio 4 farà un especial des de l'Ateneu.

stats