Publicitat
Publicitat

Assetjament sexual

Suspès el president d'Amazon Studios després d'una denúncia d'assetjament sexual

La productora Isa Dick Hackett explica que va patir una experiència "impactant i surrealista"

El gegant del comerç electrònic Amazon ha suspès el president d'Amazon Studios, Roy Price, després de les revelacions d'assetjament sexual que han sorgit recentment, segon informa 'Variety'. "Roy Price està en excedència amb efectes immediats", ha assenyalat un portaveu d'Amazon en un comunicat.

La notícia arriba poques hores després que 'The Hollywood Reporter' publiqués una entrevista amb Isa Dick Hackett, filla de l'escriptor Philip K. Dick i que ha treballat com a productora a les sèries 'The man in the High Castle' i 'Philip K. Dick's electric dreams'.

Després de l'escàndol al voltant del productor Harvey Weinstein, embolicat en una infinitat de casos d'abús i assetjament sexual, Hackett explica que es va sentir amb forces per relatar una experiència "impactant i surrealista" que va patir el 2015, que involucra Price i que havia sortit a la llum l'agost al portal especialitzat en tecnologia 'The Information'. Segons el relat de Hackett, Price se li va insinuar de manera repetida i insistent mentre viatjaven en un taxi després d'una jornada de promoció a la Comic-Con de San Diego.

"T'encantarà la meva polla", li va dir l'executiu d'Amazon, que, tot i les negatives de Hackett, va continuar fent-li proposicions sexuals en una festa posterior en què, per exemple, li va dir a cau d'orella: "Sexe anal". Hackett va informar la cúpula d'Amazon del que havia passat i es va obrir una investigació.

Malgrat que Hackett mai va saber el resultat de les indagacions, sí que va observar que ja no havia coincidit en cap esdeveniment més amb Price. "Tenir poder i influència és una enorme responsabilitat. Com a algú amb cert poder, sento que és imperatiu per a mi parlar-ne. Vull cridar l'atenció sobre el comportament de Price i també mantenir-me en un cert estàndard. És difícil perquè tinc dos xous que m'encanten i valoro la meva experiència dins d'Amazon", ha explicat Hacket sobre les seves revelacions.

Price ha treballat a Amazon des del 2004 i, com a responsable d'Amazon Studios, ha sigut al darrere de sèries com 'Transparent', 'Mozart in the jungle', 'Crisis in six scenes' i 'Man in the High Castle' i de pel·lícules com 'Manchester by the sea'.

La suspensió de Price arriba enmig de la tempesta que envolta Weinstein, un dels productors més poderosos de Hollywood i que ha sigut acusat per assetjament i abús sexual per desenes d'actrius i models. Estrelles com Meryl Streep, Kate Winslet, Jennifer Lawrence i Jessica Chastain han condemnat durament el comportament de Weinstein. A aquestes veus s'hi han sumat les d'Emma Watson i Cate Blanchett, i les d'actors com Colin Firth, Mark Ruffalo, George Clooney i Christian Slater. A les condemnes d'actors de Hollywood s'hi han adherit també Hillary Clinton i Barack Obama.

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF