El final de 'Star Wars', 'Frozen II' i una nova heroïna: les pel·lícules de Disney per als pròxims mesos

El gegant cinematogràfic també prepara el retorn de 'Malèfica' i de Cruella de Vil

Després d'una temporada marcada per noves versions dels seus clàssics, Disney ha presentat aquest dissabte un arsenal de propostes farcides de novetats. Ho ha fet a la convenció D23, que té lloc a Califòrnia (EUA) i que està aplegant aquests dies milers de fanàtics del gegant de l'entreteniment. Entre els projectes que té entre mans hi ha el final de la saga 'Star Wars', que s'estrenarà el 20 de desembre. Dirigida per J.J. Abrams, 'Star Wars Episodi IX - L'ascens de Skywalker' tindrà en el repartiment Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o i Domhnall Gleeson.

Uns mesos abans, Disney llançarà les segones entregues de 'Malèfica' i 'Frozen'. La primera seguirà les aventures del film original del 2014, protagonitzat per Angelina Jolie i Elle Fanning, i s'estrenarà el 18 d'octubre. Pel que fa a 'Frozen II', la pel·lícula descobrirà part del passat de les protagonistes, Elsa i Anna, i presentarà el personatge de la seva mare, que fins ara no havia aparegut al film. 'Frozen II' arribarà als cinemes el 22 de novembre.

De cara al 6 de març del 2020, Disney ha preparat 'Units', una història de fantasia que transcorre en un món urbà –molt similar a la ciutat de Los Angeles, als Estats Units– i que està habitat per unicorns, gnoms, sirenes i elfs. Els protagonistes de la pel·lícula d'animació són dos germans adolescents que hauran de descobrir si la màgia, que ha desaparegut del seu univers, continua existint. 

El gegant cinematogràfic unirà la música 'soul' amb el significat d'aquesta paraula en anglès (ànima) en una altra pel·lícula d'animació que s'estrenarà el 19 de juny del 2020. 'Soul' seguirà la vida d'un músic de Nova York que viatjarà per accident fins al lloc on s'eduquen les ànimes dels éssers humans, imaginats per Pixar com uns simpàtics personatges en miniatura.

Juntament amb aquestes dues pel·lícules, Disney ha creat una nova heroïna, Raya, que protagonitzarà 'Raya i l'últim drac'. A més, el 24 de juliol del 2020 estrenarà 'Jungle Cruise', que encapçalen els actors Dwayne Johnson i Emily Blunt i que seguirà el viatge d'exploració des de Londres fins a l'Amazònia dels protagonistes. I per al 2021 Disney té prevista l'estrena de 'Cruela', que es basa en el popular personatge de la malvada de '101 dàlmates' i que protagonitzaran Emma Stone i Emma Thompson.

En paral·lel, la divisió Marvel de Disney ha anunciat aquest dissabte tres dels seus futurs projectes. A 'Eterns' recuperarà el grup de superherois del còmic homònim publicat el 1976 i comptarà amb un repartiment encapçalat per Angelina Jolie i Kit Harington. A més, Marvel llançarà el maig del 2020 'La viuda negra' a les sales de cinema i ha confirmat que 'Black panther' tindrà segona part però que no arribarà fins al 2022.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF