MÚSICA
Cultura 02/04/2011

Sopa de Cabra omple dos Sant Jordi

El concert de Sopa de Cabra del 10 de setembre al Palau Sant Jordi gairebé exhaureix les entrades en cinc hores, i Gerard Quintana admet en un xat a l'Ara.cat que els tempta la idea de fer un nou disc

Marta Salicrú
2 min
Gerard Quintana (dreta) afirma que "l'ambient entre els membres  de la banda ara mateix és excel·lent".

Barcelona.Ahir a les 9 del matí sortien a la venda una nova tanda de 17.000 entrades per assistir al segon concert de reunió de Sopa de Cabra al Palau Sant Jordi de Barcelona. Després que les localitats per al concert del 9 de setembre s'exhaurissin en temps rècord, el grup de rock gironí va decidir programar-ne un altre per al dia següent que ahir va repetir la fita: 16.500 entrades venudes en cinc hores i col·lapse en algun servei de venda informàtica d'entrades.

Mentre alguns fans de Sopa de Cabra es barallaven amb l'ordinador per aconseguir entrades, Gerard Quintana, cantant del grup, responia les preguntes dels que ja en tenien a través d'un xat a la web de l'ARA, que no va donar l'abast durant l'hora de conversa digital.

Al xat, Quintana va reconèixer que el grup està "sorprès" per la resposta del públic a la seva reunió, i va afirmar que estan "carregats d'energia per fer uns grans concerts". Davant la pregunta de si el grup tornaria a l'estudi per gravar un nou disc, Quintana va admetre que la idea els sedueix. "És una temptació tornar a treballar junts en aquest sentit. Però de moment és només això, una temptació", es va afanyar a matisar. "L'empenta és molt gran però haurem de seure i pensar-ho una estona". Les circumstàncies, però, són favorables perquè la reunió tingui continuïtat, ja que, segons va afirmar ahir Quintana, "l'ambient entre els membres de la banda ara mateix és excel·lent".

L'altra qüestió que més preocupava als lectors de l'Ara.cat era si Sopa de Cabra faria un tercer concert a Girona. "Per ara, no", va reconèixer. "Hem rebut moltes peticions, però no ens hi hem posat a treballar. Vam decidir que no ens plantejaríem el concert a Girona fins que s'omplís aquest segon Sant Jordi". És a dir, que amb la segona data gairebé exhaurida, el quartet es podria plantejar fer un tercer xou.

stats