Soma presenta les seves petites 'contradiccions'

Taca Studio acull una botiga efímera del reconegut grafiter valencià

Soma torna a ser a Palma, encara que aquesta vegada els murs que mostren les seves obres no són els dels carrers de Ciutat sinó els de Taca Studio (carrer de Sant Feliu, 17), l'espai que acollirà la botiga efímera del grafiter valencià aquest dijous i aquest divendres de les 20 a les 23 h. 

Pop Up Store de Soma a Taca Studio

"Present obra en paper i en petit format. Com al meu treball mural, també aquí jug amb les contradiccions i els dobles sentits. Hi ha peces més evidents, que fan referència al turisme i l'especulació, i d'altres més poètiques que no tenen una temàtica tan tancada", explica. "Intent jugar amb un punt d'ironia, dadaista, per cercar dobles lectures".

Els preus són populars: van des dels 6 euros, que és el que costen les postals, fins als 45 euros de les obres en format DIN A3. També hi ha pòsters per 30 euros i camisetes, que costen 18 euros.

No és la primera vegada que Soma du a terme una botiga efímera. L'any passat ja ho va fer a Rata Corner i "va anar molt bé". "Enguany ho vaig proposar a Taca i de seguida em varen dir que sí"

Julià Panadés, de Taca Studio, ja coneixia l'obra de Soma i no s'ho va pensar dues vegades. "Ens agrada tenir gent que no entra en el circuit tradicional de les galeries, que són massa elitistes. Vàrem obrir aquest espai per fer alguna cosa més democràtica", assenyala.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF