'Sirena', el nou single d'Anegats

El grup mallorquí publicarà el seu novè àlbum a final d'any

Anegats torna a la càrrega amb un nou single, Sirena, que fa d'avançament del proper disc del mític grup mallorquí, que veurà la llum a final d'any. Es tracta d'una cançó bilingüe amb ritme llatí (txa-txa-txa), que compta amb la col·laboració de la músic cubana resident a l'illa Nailé Sosa (veu i cors), Pep Garau (trompeta) i Pep Lluís Garcia (percussions). Estarà disponible a partir d'aquest divendres a totes les plataformes digitals.

Ambientada en terres caribenyes, Sirena conta la història d'amor d'estiu viscuda entre una al·lota local i un jove mallorquí que ha viatjat allà per pair la tristor d'una ruptura sentimental al seu país d'origen. Aquesta nit d'amor no acaba amb la llum del sol, sinó que té una continuïtat en forma d'una altra cançó: Paraula de senyor, editada l'any 2005 (Mons diferents, Blau 2005) i un dels temes més populars de la banda.

El llançament estarà disponible a partir de divendres 7 d'agost a plataformes digitals i s'estrenarà acompanyat d'un vídeo amb animacions i il·lustracions creat per l'artista Diego Ingold. D'altra banda, Anegats forma part del cartell del Mallorca Live Summer Edition, el cicle d'estiu que ha impulsat el Mallorca Live Festival davant la impossibilitat de tirar endavant el festival en el format tradicional.

Anegats actuarà el 15 d'agost a l'Antic Aquapark de Calvià, que tindrà un aforament limitat de 1.000 persones i ha estat adaptat per complir totes les normatives sanitàries. Compartiran cartell amb artistes com la Mala Rodríguez, que obrirà el certamen el 14 d'agost. S'hi sumen artistes com Benavent, Di Geraldo, Pardo (diumenge dia 16), Taburete (dissabte 22), o Kiko Veneno (diumenge 23) i Carlos Sadness, entre d'altres.

EDICIÓ PAPER 26/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF