MÚSICA

La Simfònica apropa els seus concerts a tot Mallorca amb l'abonament de proximitat

El preu inclourà, a més de l'accés al concert, el servei de bus des de diferents poblacions de l'illa fins al lloc del recital

L' Orquestra Simfònica de les Illes Balears (OSIB) estrenarà diumenge, amb un concert a Llucmajor, els abonaments de proximitat, tres tipus de paquets que inclouen l'accés a l'acte i el servei d'autobús des de les diferents poblacions de Mallorca fins al lloc del recital.

Els abonaments de proximitat de la Simfònica per a la Temporada 2016-17 reflecteixen la intenció d'arribar a totes les persones i a tots els llocs amb descomptes, detalla en una nota de premsa el Govern. Consisteixen en tres paquets, d'un, quatre i set concerts de 22, 77 i 126 euros, amb una localitat a l'amfiteatre. I de 32, 116 i 182 euros a la platea.

En l'abonament hi ha inclòs el servei d'autobús des de diverses poblacions de Mallorca. Així, la línia 1 comprèn Alcúdia, Pollença i Inca; la línia 2, Cala Rajada, Capdepera i Artà; la 3, Vilafranca, Montuïri i Algaida; i la 4, Santanyí, Campos i Llucmajor. En cadascuna d'aquestes poblacions es faran presentacions-concerts per facilitar la informació de manera directa als residents, en una temporada que inclou 15 programes que van des del classicisme fins al segle XXI.

Els recitals començaran aquest diumenge, 18 de setembre, a Llucmajor i s'estendran fins a mitjan octubre a Manacor. Precisament, a Manacor no hi passa l'autobús inclòs en l'abonament, ja que la Simfònica hi farà una petita temporada, que es presentarà el 15 d'octubre.

Els abonaments ja han sortit a la venda i es poden comprar a les oficines de l'OSIB, al carrer de Vicente Juan i Rosselló, 22-B, de Palma, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. I també a través de la web  auditoriumpalma.com

A part dels abonaments de proximitat, la Simfònica ha posat a disposició del públic abonaments de temporada i a la carta, que ofereixen descomptes per a joves fins als 26 anys, amb Carnet Jove, majors de 65 anys i aturats.

La nova temporada de la Simfònica comença el 20 d'octubre a les 20.00 h amb la 'Tercera Simfonia' de Mahler i la mezzosoprano Maria José Montiel.

La consellera de Cultura, Ruth Mateu; el director insular de Cultura del Consell de Mallorca, Rafel Maria Creus; el batle d'Inca, Virgili Moreno; representants dels ajuntaments per on passarà l'autobús; el director artístic de la Simfònica, Pablo Mielgo, i el seu gerent Mar Rescalvo han presentat avui els abonaments de proximitat per a la temporada que ve.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF