MÚSICA

La Simfònica actuarà sota la cúpula de l'ONU de Miquel Barceló

El concert serà el dissabte 14 d'octubre amb un repertori temàtic sobre la Ruta de la Seda

El dissabte 14 d'octubre l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, sota la direcció de Pablo Mielgo, interpretarà un concert extraordinari en un dels espais més emblemàtics d'Europa: la sala de Drets Humans de l'ONU, a Ginebra, i resguardada sota la cúpula de l'artista mallorquí Miquel Barceló. 

La Simfònica interpretarà obres de Rossini, Donizetti, Bizet, Mozart, Txaikovski, Puccini, Giménez, Luobin, Orchan, Rebroff i Kamal El Tawil, en un concert temàtic sobre la Ruta de la Seda.

L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears serà acompanyada en aquesta actuació per solistes d'àmbit internacional com l'egípcia Fatma Said (soprano), Bing Bing Wang (soprano), Goau Yuan (soprano), els xinesos Huiling Zhu (mezzosoprano) i Warren Mok (tenor), el rus Vladimir Galozuine (tenor) i el turc Burak Bilgili (baix).

Aquest concert és un projecte de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports que té el suport de l'Institut Ramon Llull. L'Oficina de Nacions Unides de Ginebra és, després de la de Nova York, la més gran de les quatre oficines principals de l'Organització de les Nacions Unides. La seu d'aquesta oficina és el Palau de les Nacions, edifici construït per la Societat de Nacions entre 1929 i 1938 a la ciutat de Suïssa, Ginebra.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF