MÚSICA

La Simfònica i Àngels Gonyalons donen el sus a la Fira B!

La tercera edició, oberta al públic fins diumenge, reuneix 41 propostes de música, 24 companyies d'arts escèniques i uns 400 professionals

Àngels Gonyalons i l'Orquestra Simfònica de les Balears en concert al teatre Principal de Palma. / ALBERTO VERA

L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears i l'actriu Àngels Gonyalons han estat els encarregats de fer el concert d'inauguració aquest dimecres al teatre Principal de Palma de la Fira B!, la tercera edició del Mercat Professional de Música i Arts Escèniques de les Illes Balears.

La Simfònica i Gonyalons han fet un repertori basat en els alguns dels temes més reconeguts del teatre musical amb un recorregut per peces com 'A chorus line', 'Follies', 'Cats' i 'Els Miserables'.

Àngels Gonyalons: "Per mi l'èxit és tenir les meves tomatigueres en pau"

Hores abans del concert inaugural ha tingut lloc al Centre de Cultura de Sa Nostra la primera de les Jornades  professionals, la Trobada de compositors i intèrprets de música clàssica i contemporània, un espai de networking entre professionals internacionals i locals.

La Fira B! estarà oberta fins diumenge, 24 de setembre, a diferents espais de Palma amb 41 propostes musicals, 24 companyies d'arts escèniques i més de 400 professionals acreditats.

Programa de dijous, 21 de setembre

En l'àmbit musical, aquest dijous 21, es podrà gaudir del Showcase de Cançó d'Autor al Centre de Cultura Sa Nostra i el Showcase de Jazz. El Showcase  Pop-rock i Indie serà a les Voltes. 

Quant a teatre, 'Trans-plantar' de Diabéticas Aceleradas es podrà veure al teatre municipal Catalina Valls; 'Las dos en punto' d'As Marias i 'Dolça Sodoma Meva' de La Trup, al teatre municipal Mar i Terra; 'Por' de la Cia. La Reforma, al teatre Principal; 'Síndrhomo', de la Teta Calva, obra que va rebre el premi a la millor autoria revelació dels premis Max de les arts escèniques, al teatre municipal Xesc Forteza; i 'Frontera' de Migrants, a l'Arxiu del Regne de Mallorca. També hi haurà espai per al circ, amb l'espectacle 'Makam' de la Cia. Makam, al teatre Xesc Forteza.

EDICIÓ PAPER 21/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF