Sant Sebastià s'estén als barris amb 'Zona Restringida'

La proposta, una de les novetats del programa de festes de Sant Sebastià, inclou 25 espectacles escènics que es duran a terme en espais pocs convencionals de la ciutat

La proposta 'Zona Restringida' és una de les novetats del programa de festes de Sant Sebastià 2019 i neix amb l’objectiu d’apropar la cultura als ciutadans durant les festes i, a la vegada, ajudar a descobrir espais poc convencionals de ciutat com el despatx del batle, escoles, transport públic, equipaments municipals i fins i tot domicilis particulars. 

En aquest sentit, la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, ha destacat que és “una de les grans novetats del programa de festes d’enguany" i neix de la reivindicació de dur més actes de les festes als barris que es constatà en la primera enquesta per millorar les festes de Sant Sebastià. “És una idea que uneix la nit d’espectacle teatral amb un format innovador i els barris”, ha dit.

L’assessor musical de la Revetla de Sant Sebastià 2019, Miquel Ferrer, ha destacat que la formula serà la mateixa i es reproduirà cinc vegades. “Hi haurà una plaça que serà el punt de trobada on la gent arribarà i hi haurà un grup de música i des d’allà es desplaçaran a espais no convencionals on es representaran les cinc obres”, ha dit.

La Revetla 2019

La festa gran de Sant Sebastià que es du a terme el dia 19 de gener al capvespre omplirà de música vuit places de Ciutat.

A la plaça Joan Carles I, dedicada als estils pop i rock, hi actuaran les bandes locals Go Cactus i Ombra, els catalans Mishima i la banda d'indie rock de Granada Niños Mutantes.

A la plaça de Cort, la protagonista serà la música jazz amb les actuacions de Mase Jara Quintet, l'afrojazz de One Pac & Fellows, Júlia Colom i Nayla Yenkis & The Funkers.

La  plaça de la Reina estarà enfocada al flamenc i la rumba i pujaran a l'escenari el cantautor El Parra, Suu, Zelisko i Kiko Veneno.

La música swing i rockabilly protagonitzaran l'escenari de la plaça de l'Olivar amb les actuacions de Hi Hats Swing & Lindy Pop, Glissando Big Band i els felanitxers Black Cats.

La plaça Major continua albergant el folk i el ball de bot amb Calabruix, L'Equilibriste i Elkin Robinson.

La Feixina estarà dedicada enguany a la música electrònica. Emea, Animic, Roñatron i Philantropic són els que pujaran al seu escenari.

A la plaça d'Espanya sonarà música pop de la mà de Bruno Sotos, els veterans Celtas Cortos, Xriz i Joan Campos DJ per posar el punt final a la festa.

La música urbana serà la protagonista de la plaça de Jacint Verdaguer. Hi actuaran Trigga, Brisa Fenoy, Baby Blackbull i la banda femenina de hip hop local Phussyon que estaran acompanyades per l'artista Alona Vinç a la part visual.

 

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF