Publicitat
Publicitat

Per Sant Jordi, els escriptors faran l’ARA Balears

Un diari d’autors i un especial sobre el 450è aniversari de Shakespeare celebraran el Dia del llibre

L’ARA Balears celebra Sant Jordi amb tots els seus lectors. El 23 d’abril és el dia dels escriptors, perquè són ells els autèntics protagonistes d’aquesta diada que omple els carrers dels seus llibres. Per això, l’ARA Balears deixarà tot el diari en les seves mans. I seran més d’una vintena d’escriptors i escriptores de les Illes Balears, de Catalunya i de la resta del món els que faran el diari de Sant Jordi.

L’ARA Balears del 23 d’abril es convertirà, així, en un diari d’autor. També serà un diari de col·lecció, un exemplar únic i irrepetible que reunirà les millors plomes de la nostra literatura. Biel Mesquida, Neus Canyelles, Sebastià Alzamora, Guillem Frontera, Miquel Cardell, Laia Martínez, Pau Vadell, Rosa Planas, Miquel Àngel Llauger, Llucia Ramis, Ponç Pons, Ben Clark i Miquel Àngel Maria es posaran a la pell dels periodistes de l’ARA Balears i analitzaran l’actualitat a través de cròniques, articles, entrevistes i relats de ficció.

A la vegada, l’ARA Balears sumarà les forces del diari ARA de Catalunya, que també es converteix per Sant Jordi en un diari fet per escriptors. Els subscriptors de l’ARA Balears, com és habitual, tindran accés al diari ARA a través de la web www.arabalears.cat. Així, el 23 d’abril, l’ARA Balears incorporarà els treballs fets especialment per Jaume Cabré (08), Bernardo Atxaga (11), Empar Moliner, Marta Rojals, Enrique Vila-Matas (10), Umberto Eco (15), Màrius Serra, Care Santos, Rafel Argullol, Lucía Etxebarria i molts més. Amb tot, l’ARA Balears del 23 d’abril serà més que un diari, serà un experiment literari posat al servei de l’actualitat.

A més, el diari s’engreixarà amb un suplement especial dedicat al 450è aniversari del naixement de William Shakespeare, amb reportatges que repassen des del context històric del dramaturg fins a les millors adaptacions de la seva obra al cinema, la música, el còmic, etc.

L’ARA Balears tindrà per Sant Jordi una parada a la plaça de Cort de Palma, on alguns dels escriptors que faran el diari estaran a disposició dels lectors per signar-lo.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF