Publicitat
Publicitat

Música

Salvador Brotons dirigeix un 'flashmob' per reivindicar el cant coral

L'actuació s'ha fet aquest matí a les escales de la plaça de la Catedral de Barcelona

Uns 400 nens i joves han culminat aquest dissabte la campanya nadalenca del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC) amb un 'flashmob' a les escales de la plaça de la Catedral de Barcelona per promoure el cant coral entre els més joves.
La campanya nadalenca del SCIC d'aquest any s'ha batejat com a 'Tastets Corals', i s'ha centrat a donar a conèixer les activitats que realitzen els més d'un centenar de cors que pertanyen a la federació per animar a nens i joves a participar activament amb les agrupacions corals.
El director de la Banda Municipal de Barcelona, Salvador Brotons, ha dirigit el 'flashmob', i el pianista Paul Perera els ha acompanyat amb el piano.
L'organització ha assegurat que amb aquest acte els cors buscaven reivindicar-se, perquè "realitzen un treball de recuperació i promoció de la cultura popular i tradicional catalana". També ha reclamat el cant coral com a eina de socialització, i ha assegurat que "podria sonar com una cosa antiquada, per això ho presenta com una cosa moderna, per connectar amb la joventut".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF