MÚSICA

Sac de Trons, el taller de bateria per a infants

L'activitat es durà a terme al teatre Mar i Terra de Palma entre el 15 i el 17 de desembre

Sac de Trons és un taller de bateria amb banda adreçat a infants d'entre 3 i 9 anys que tindrà lloc al teatre Mar i Terra de Palma entre el 15 i el 17 de desembre. Es tracta d'una activitat amb la qual es pretén que els més petits de la casa perdin la por de la música, que aprenguin a través del joc i l'experimentació i que, finalment, siguin capaços d'interpretar una cançó acompanyant la banda de La Fada Despistada.

Els músics ensenyaran els infants a tocar amb instruments de percussió (timbals i plats) un tema escollit prèviament en funció de la seva edat i capacitats. La idea és que cap dels participants se senti frustrat: es descompon el ritme en bocins petits i fàcils d'aprendre progressivament, de manera que es mantingui en tot moment la motivació i el divertiment.

El repertori inclou temes de La Fada Despistada, The White Stripes, Deep Purple, MGMT, The Flaming Lips, Queen, AC/DC, Foo Fighters i Guns'n'Roses.

El taller està estructurat en sessions de 30 minuts amb 15 nins cada una i està inclòs dins el programa Totimolt, que promou l'Ajuntament de Palma. El preu de l'entrada és de 6 euros per persona (infants i adults), cal fer una reserva prèviament a sacdetrons@bubota.org. També se'n faran sessions matinals escolars dijous 14 i divendres 15 de desembre.

EDICIÓ PAPER 14/10/2018

Consultar aquesta edició en PDF