Publicitat
Publicitat

ARA Llegim

J. K. Rowling produirà una obra de teatre sobre la infància de Harry Potter

L'autora fa un any que treballa en el projecte, que mostrarà els primers anys de vida del futur mag de Hogwarts

El mag més famós de la literatura contemporània, Harry Potter, tornarà a escena en una obra de teatre sobre la seva infància que la creadora del personatge, J. K. Rowling, coproduirà el 2014.

Segons l'equip que treballa en el guió, liderat per Sonia Friedman i Colin Callender, l'obra mostrarà els primers anys de vida de Harry, quan passava les hores "orfe i marginat" en el buit de l'escala de casa els seus abominables oncles, els Dursley, i encara no sabia que pertanyia al món màgic.

"Al llarg dels anys, m'han fet incomptables propostes per portar Harry Potter al teatre, però la visió de Sonia i Colin és l'única que ha tingut sentit per a mi i té la sensibilitat, intensitat i intimitat necessària per traslladar la història de Harry a escena", ha assenyalat l'escriptora. Rowling fa un any que treballa en el projecte i s'ha mostrat "emocionada" de veure que, després de la gestació, "passa a la fase següent".

De moment no s'ha anunciat el nom dels escriptors que redactaran el guió ni dels directors del muntatge. Aquest any s'ha sabut que la cèlebre escriptora va debutar en el gènere negre amb la novel·la 'The Cuckoo is calling', un llibre que va escriure en secret i que va signar amb el pseudònim de Robert Galbraith.

Actualment , l'autora britànica està treballant en el guió d'una pel·lícula a partir de la seva pròpia novel·la 'Fantastic Beasts And Where To Find Them', sobre els animals màgics que apareixen en la saga de 'Harry Potter'. El títol ja apareixia en un llibre escolar de Harry en el seu primer any a Hogwarts.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF