CULTURA

Roma descobreix Ramon Llull

El Bisbat de Mallorca, juntament amb la presidenta del Parlament, Xelo Huertas, ha assistit a la inauguració de l'exposició 'Ramon Llull, 700 anys de Missió' a la ciutat italiana

'Ramon Llull, 700 anys de missió' és el títol de l’exposició tot just inaugurada al Palazzo de la Cancelleria de Roma, organitzada pel Bisbat de Mallorca i que ha comptat amb la presència de les principals autoritats religioses i civils. Encapçalats per l’administrador apostòlic de Mallorca, Sebastià Taltavull, un grup de 40 persones s’ha desplaçat a la ciutat italiana per visitar la nova exposició, que estarà oberta fins al 20 de novembre. Jordi Gayà Estelrich ha estat l’encarregat de pronunciar-ne la conferència inaugural, que ha repassat els set segles de missió del missioner mallorquí més universal.

Aquest mateix dimecres, la delegació mallorquina desplaçada a Roma per a l’ocasió va assistir a l’audiència general que el papa Francesc ofereix a la plaça de Sant Pere. Gabriel Ramis, postulador de la Causa de Canonització; Xelo Huertas, presidenta del Parlament de les Illes; Miquel Ensenyat, president del Consell de Mallorca i Josep Claverol, director general de Relacions Institucionals del Govern han saludat personalment el pontífex i li han traslladat el seu interès per la figura de Ramon Llull. El papa Francesc, a la vegada, ha demostrat el seu coneixement sobre el missioner mallorquí i el seu interès perquè la causa de canonització arribi a bon port en breu.

Ramon Llull, un visionari que va predir la nostra època

EDICIÓ PAPER 25/01/2020

Consultar aquesta edició en PDF