Música

Richie Hawtin escalfa els motors del Sónar amb una sessió a Badalona

El músic canadenc repeteix per segon any consecutiu a l'Skate Àgora davant de sis mil persones

Les mescles del DJ i productor canadenc Richie Hawtin han tornat a sonar davant la platja de Badalona. Per segon any consecutiu, Hawtin ha triat l'Skate Àgora de Badalona per portar una de les seves festes sorpresa, els 'dotUP', com a prèvia al festival Sónar que arrenca oficialment aquest dijous a Barcelona, tot i que aquest dimecres ja hi ha hagut activitat professional al Sónar+D.

Prop de 6.000 persones han seguit la sessió de Hawtin. A diferència del que és habitual en aquestes sessions llampec, la festa de Badalona s'ha pogut avisar amb fins a 48 hores d'antelació gràcies a les dimensions de l'espai. Tot i això, durant algunes estones s'han vist també aglomeracions als accessos del recinte. Corredisses al crit de "Richie, Richie!" a les cinc de la tarda tocades. Eren els primers fans, molt d'ells estrangers, que des de les primeres files no s'han volgut perdre cap detall de les mescles.

10 claus per explorar el Sónar 2018


La sessió de Hawtin, tot i estar fora de la programació oficial del Sónar, si s'emmarca en la celebració d'aquest festival a la veïna Barcelona. El mateix Hawtin hi actuarà la nit de dissabte, on presentarà l'espectacle 'Close'.

EDICIÓ PAPER 23/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF